Tehno News RO

Telefon mobil Samsung I9195i Galaxy S4 Mini: un smartphone compact


Dupa Apple, Samsung este cu siguranta cea mai conoscuta si apreciata firma de telefoane mobile a momentului. Spre deosebire de americani insa, sud coreenii au inteles ca pentru a multumi o gama cat mai variata de cumparatori, produsele lor trebuie sa se adreseze tuturor, adica si celor care au un buget ceva mai mic la dispozitie.

Telefon mobil Samsung I9195i Galaxy S4 Mini

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 mai 2024


telefon mobil samsung i9195i galaxy s4 mini.jpg

Un model relativ ieftin, cel putin dupa standardele Samsung, este Samsung I9195i Galaxy S4 Mini, un smartphone care reuseste sa reduca si pretul, dar si marimea aparatului, ceea ce pentru unii cumparatori poate sa fie la fel de important.

Mic, util si relativ ieftin
Asa cum ii spune si numele, acest model este unul mini. Asta inseamna ca este varianta mai compacta a unui model normal, in acest caz Samsung Galaxy S4. Totusi, in afara de dimensiuni, nu se sacrifica nimic, telefonul ramanand unul de o calitate rezonabila.

Telefon mobil Samsung I9195i Galaxy S4 Mini

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 mai 2024


Asadar, modelul are o diagonala de doar 4.3 inch, fiind si mai subtire decat variantele sale mai mari. In acest mod, el incape mai bine in buzunar, poate sa fie manevrat mai usor si beneficiaza si de o greutate scazuta de doar 107 g. Din pacate, mai scade si rezolutia, 540 x 960 pixeli nefiind nici pe departe o valoare prea spectaculoasa. Acest lucru inseamna ca nu prea se vor putea urmari clipuri si filme, dar doar daca luam in considerare marimea ecranului ne puteam astepta la acest lucru. In rest, modelul respecta liniile de design clasice de la Samsung, fiind foarte elegant si atractiv.

Altfel, modelul ofera cam tot ceea ce te-ai putea astepta de la unul de clasa medie de la un producator mare. Adica un procesor quad core de 1.2 GHz si memorie RAM de 1.5 GB, spatiu de stocare de 8 GB (care poate sa fie crescut la 40 GB cu ajutorul unui card de memorie) si un sistem de operare Android 4.4 KitKat. Practic, Samsung au si modele mult mai avansate de atat, dar care te vor costa si mult mai multi bani. Astfel, se poate spune despre acest model ca beneficiaza de un raport calitate pret foarte bun, mai ales daca luam in considerare ca are si 4G, iar la o utilizare normala bateria tot tine in jur de o zi.

Camera principala are o rezolutie de 8 MP si poate sa filmeze si sa fotografieze bine, iar cea secundara de 1.9 MP este si ea de ajutor. Si, nu in ultimul rand, Samsung a mai adaugat cateva aplicatii foarte interesante, printre care S Health pentru calcularea numarului de calorii si a exercitiilor sau S Travel care actioneaza ca un adevarat ghid turistic.

Facand parte din gama de produse ale unui brand atat de important, Samsung I9195i Galaxy S4 Mini are multe avantaje, astfel incat se poate spune ca este unul dintre cele mai bune smartphone-uri compacte de pe piata. Iar pretul pentru ceea ce se ofera este unul acceptabil, astfel incat acest telefon poate sa fie recomandat celor care isi doresc un model mai mic, dar la fel de performant precum unul de dimensiuni normale.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 14 mai 2024 la:



Galerie foto: "Telefon mobil Samsung I9195i Galaxy S4 Mini: un smartphone compact"

telefon mobil samsung i9195i galaxy s4 mini _5.jpg
telefon mobil samsung i9195i galaxy s4 mini _2.jpg
telefon mobil samsung i9195i galaxy s4 mini _3.jpg
telefon mobil samsung i9195i galaxy s4 mini _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro