Tehno News RO

Side by Side Haier HTF-452DM7: frigiderul care face diferenta


Toate gospodinele viseaza mai devreme sau mai tarziu la o bucatarie moderna, bine dotata si utilata cu aparate, ustensile si electrocasnice de calitate. Nimic nu poate fi mai placut decat prepararea unor mancaruri gustoase si savuroase, intr-o bucatarie eleganta, compacta, profesionala, care sa beneficieze de un frigider modern si extrem de spatios.

Side by side Haier HTF-452DM7

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 aprilie 2024


haier htf-452dm7.jpg

Performant si cu un design atragator, frigiderul Side by Side Haier HTF-452DM7 este alegerea perfecta atat pentru familiile numeroase, care dispun de o bucatarie bine pusa la punct si pentru care nevoia de depozitare a cantitatilor insemnate de alimente reprezinta o prioritate, cat si pentru cei care mizeaza pe eleganta locuintei lor.

Side by side Haier HTF-452DM7

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 aprilie 2024


Side by Side Haier HTF-452DM7, sistem special de racire No Frost
Frigiderul Haier HTF-452DM7 se remarca printr-un design atragator, fiind compartimentat cu trei rafturi, toate realizate din sticla. El dispune si de un congelator interior, la fel de performant precum frigiderul. Pastrarea alimentelor la temperaturi optime este unul dintre principalele aspecte de care se tine cont, drept urmare sistemul de racire Total No Frost de care dispune acest frigider este o adevarata necesitate. Datorita capacitatii foarte mari de depozitare, a carcasei atragatoare de culoare argintie si a functiilor inteligente, frigiderul Side by Side Haier, care are un volum net total de 452 L si se incadreaza in clasa energetica A++, reprezinta o alegere de succes.

Frigiderul dispune de sistem de dezghetare automat, iar compartimentarea acestuia consta in rafturi special amenajate pentru legume si fructe. Usile se dovedesc si ele destul de utile, intrucat sunt dotate cu sase suporturi.

Consum redus de energie
Asa cum a fost precizat, capacitatea mare de depozitare din interiorul frigiderului si al congelatorului se datoreaza volumului de 452 de litri. Totodata, acesta este destinat spatiilor largi, deoarece are dimensiunea de 190 x 83.3 x 65.6 mm. Insa, se poate spune ca dimensiunea vine in concordanta cu generozitatea produsului.

Beneficiul acestui frigider este si faptul ca el are un consum redus de energie. Eficienta energetica face referire la capacitatea de inghetare care se raporteaza la consumul energetic. Clasele de economie energetica permit utilizatorilor o mai buna orientare, iar acestea sunt diferentiate prin litere. Astfel, frigiderul Side by Side Haier HTF-452DM7 face parte din cea mai buna clasa energetica, A++, aceasta fiind foarte eficienta si caracterizandu-se printr-un consum redus.

Side by Side Haier HTF-452DM7 este unul dintre cele mai bine cotate modele de pe piata. Este o investitie de succes intrucat, chiar daca ajunge la costuri mai ridicate, el va ajuta sa faceti economii in timp. In comparatie cu celelalte modele de frigidere existente pe piata, acesta dispune si de un sistem antibacterian care are rolul de a asigura protectie alimentelor. De foarte multe ori, se intampla ca bacteriile din interiorul unui dispozitiv necuratat corespunzator sa ajunga direct pe alimente.

Frigiderele si congelatoarele din categoria side by side reprezinta o varianta ultra-performanta de electronice, care intrec orice alte produse, in ceea ce priveste functiile si capacitatea de stocare. De asemenea, ele se dovedesc economice si foarte atractive din punct de vedere al designului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Side by Side Haier HTF-452DM7: frigiderul care face diferenta"

haier htf-452dm7_2.jpg
haier htf-452dm7_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro