Tehno News RO

Asus ROG GL552JX-CN017D: un laptop pentru jocuri foarte bun si ieftin pentru ceea ce ofera


Poate ca toti ne asteptam ca un laptop de jocuri sa fie si unul foarte scump. In mod cert, pretul acestora este unul mai mare decat a multor alte modele, dar daca vrei, gasesti si solutii pentru care nu va trebui sa cheltuiesti exagerat de mult. Asta pentru ca, in afara de configuratie, la un laptop mai variaza si materialele din care este construit si sistemele suplimentare.

Asus ROG GL552JX-CN017D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2020


asus rog gl552jx-cn017d.jpg

Un laptop pentru jocuri care se bucura de un pret acceptabil este Asus ROG GL552JX-CN017D, iar acesta este la fel de bun precum oricare alta varianta si arata la fel de bine.

In primul rand, acest model este unul mai mic si de aici vine si principala diferenta de pret. Daca multe laptop-uri din clasa lui sunt unele de peste 17 inch, acesta nu are decat 15.6 inch. Chiar si asa, este mai mult decat ok si ecranul este si unul Full HD, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, deci imaginile vor fi la un nivel foarte inalt. Lipseste si posibilitatea de a-l controla prin touchscreen, dar oricum existau mici sanse ca acesta sa fie si folosit in cazul unui astfel de laptop.

Asus ROG GL552JX-CN017D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2020


O configuratie excelenta si pentru anii care vor urma
Daca esti pasionat de jocuri, faptul ca tehnologia din spatele jocurilor avanseaza atat de rapid este o problema. Dar cu un model precum Asus ROG GL552JX-CN017D poti sa fii sigur ca vei reusi sa te joci ce vrei pentru inca vreo trei-patru ani. Avand un procesor Intel Core i7 de 2.6 GHz si o memorie RAM de 16 GB, acest laptop este unul excelent acum si asa va fi pentru ceva timp de acum inainte. La fel de mult conteaza insa si placa video dedicata, o cerinta esentiala pentru un astfel de gadget. Aceasta este un GeForce GTX 950M de 4 GB si imaginile oferite de ea vor fi de cea mai inalta calitate.

In plus, modelul este dotat si cu doua unitati de stocare. In primul rand exista una clasica, un HDD imens de 2 TB, dar si un SSD mult mai mic, de doar 128 GB, dar si mult mai rapid. Laptop-ul are si intrari USB 3.0, HDMI si VGA, dar si unitate de citire/scriere, singul lucru care lipseste fiind sistemul de operare, pentru un Windows trebuind sa platesti in plus odata cu instalarea.

Modelul se distinge si din punct de vedere vizual, asa cum o fac majoritatea laptop-urilor premium de la Asus. Carcasa arata foarte bine si este construita din cele mai bune materiale, adica din plastic in combinatie cu metal.

Asadar, acesta nu doar ca este un laptop bun, dar este si unul rezistent si cu un aspect deosebit. El poate sa ruleze fara probleme orice joc si, bineinteles, este la fel de bun pentru orice activitate iti doresti sa il folosesti, asta daca nu vrei sa pleci de acasa. Modelul cantareste peste 2.5 kilograme si este clar ca vorbim despre un produs de birou. Chiar si asa, este fara indoiala un model premium cu un raport calitate pret foarte bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 27 februarie 2020 la:
Video pentru: "Asus ROG GL552JX-CN017D: un laptop pentru jocuri foarte bun si ieftin pentru ceea ce ofera"
Galerie foto: "Asus ROG GL552JX-CN017D: un laptop pentru jocuri foarte bun si ieftin pentru ceea ce ofera"

asus rog gl552jx-cn017d _2.jpg
asus rog gl552jx-cn017d _3.jpg
asus rog gl552jx-cn017d _4.jpg
asus rog gl552jx-cn017d _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro