Tehno News RO

Hotpoint MWK 434.1 Q: cuptor cu microunde incorporabil de cea mai inalta calitate


Cand vine vorba despre cuptoarele cu microunde, piata este in general dominata de modele destul de ieftine. Nici chiar in cazul modelelor incorporabile pretul nu creste foarte tare si tocmai de aceea modelele premium sunt destul de rare. Dar totusi ele exista si daca vrei sa ai o bucatarie moderna si deja ai apelat la ajutorul electrocasnicelor incorporabile, nu exista niciun motiv pentru a nu cumpara un cuptor cu microunde de cea mai inalta calitate.

Hotpoint MWK 434.1 Q

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 august 2022


hotpoint mwk 434.1 q.jpg

Hotpoint MWK 434.1 Q este un astfel de model, unul care, pe langa un nivel ridicat de calitate, ofera si o capacitate destul de mare care poate sa fie utilizata asa cum isi doreste cumparatorul.

Nu uita totusi ca inainte de a te hotara sa cumperi orice cuptor cu microunde incorporabil este bine sa verifici dimensiunile acestuia si modul in care el se potriveste cu aranjamentul pe care il ai acasa. Din acest punct de vedere, modelul de fata are 59.5 x 56.8 x 45.5 mm. In rest, el arata foarte bine, avand o suprafata neagra stralucitoare si un control complet electronic insotit de un afisaj LCD cu multipli indicatori.

Hotpoint MWK 434.1 Q

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 august 2022


Un cuptor cu microunde de capacitate mare si performante ridicate
Hotpoint MWK 434.1 Q este, fara indoiala, un cuptor care se afla in jumatatea superioara in ceea ce priveste volumul, acesta situandu-se printre cele mai incapatoare de pe piata. De fapt, cu un volum de 42 l, el este mai apropiat de cuptoarele mari, pe gaz sau electrice, decat de celelalte cuptoare cu microunde, fie ele normale sau incorporabile.

Nici performantele acestui model nu au fost lasate la voia intamplarii, el avand numai putin de 10 trepte de putere. Asadar, se pot gati, incalzi sau dezgheta o multitudine de preparate, asa cum isi doreste proprietarul. Pe langa aceasta, exista si setari pentru timp, cuptorul semnalizand printr-un semnal sonor momentul in care acesta a terminat de incalzit.

Pe langa aceasta, modelul are foarte multe dintre dotarile pe care de obicei le intalnim doar la cuptoarele obisnuite. Altfel spus, acesta are atat grill, cat si rotisor, ceea ce ii ofera cumparatorului si mai multa varietate de mancaruri care pot sa fie preparate cu ajutorul sau. Este montat si un sistem de microunde cu ventilatie, care imprastie microundele uniform, iar pentru ca procesul sa nu fie intrerupt atat timp cat aparatul este setat la un anumit timp, acesta este dotat si cu protectie impotriva copiilor, ceea ce inseamna ca butoanele sunt blocate in timpul functionarii.

Poate ca pentru o parte dintre cumparatori Hotpoint MWK 434.1 Q are toate sansele sa para un aparat scump. Dar daca luam in considerare marimea si dotarile acestuia, nu ne ramane decat sa consideram raportul calitate pret ca fiind cel potrivit. Este destul de rar sa vedem un cuptor cu microunde care se apropie de unul obisnuit in ceea ce priveste capacitatea si care mai are si grill, rotisor si 10 trepte de putere. Acest model este unul fara indoiala de calitate premium si ar arata foarte bine in absolut orice bucatarie moderna echipata cu incorporabile.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare cu Microunde Incorporabile

valabile astazi, 16 august 2022 la:Galerie foto: "Hotpoint MWK 434.1 Q: cuptor cu microunde incorporabil de cea mai inalta calitate"

hotpoint mwk 434.1 q _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro