Tehno News RO

Laptop Lenovo IdeaPad G50-45: alege laptopul potrivit


Nu toate persoanele sunt utilizatori experimentati ai laptopurilor si computerelor si nu le este de folos un laptop ultraperformant la un pret foarte ridicat. Prin urmare, este indicat sa va alegeti laptopul in functie de necesitatile dumneavoastra, astfel IT-istii aleg laptopuri de ultima generatie cu performante extraordinare intrucat fac programe, softuri, iar cei pasionati de jocuri tind spre laptopuri pentru gaming. Insa, un utilizator obisnuit care priveste filme, navigheaza pe internet sau foloseste aplicatii office, are nevoie de un laptop cu performante normale si cu un pret accesibil.

Laptop Lenovo IdeaPad G50-45

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


laptop lenovo ideapad g50-45.jpg

Cei de la Lenovo au creat si laptopuri pentru utilizatori obisnuiti, laptopuri ce au performante bune in acest sens si pot fi achizitionate de oricine. Modelul Lenovo IdeaPad G50-45 este o varianta oportuna pentru dumneavoastra. Designul sau este unul modern cu o carcasa din plastic negru de buna calitate, texturat pentru a nu lasa urme dupa utilizare, iar display-ul este unul LCD LED si are o diagonala de 15.6 inch. Datorita caracteristicii VibrantView si a rezolutiei de 1366 x 766 pixeli ce va genera imagini HD, vom avea parte de o vizionare de calitate a emisiunilor TV, cat si a fisierelor foto si video. De cealalta parte, tastatura este una AccuType cu taste ergonomice si izolate ce ne ofera o tastare precisa si fluida fara prea mult zgomot, iar TouchPad-ul cu suport pentru gesturi multi-atingere poate inlocui foarte bine mouse-ul.

Laptop Lenovo IdeaPad G50-45

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Caracteristici bune pentru un utilizator obisnuit
In ceea ce priveste caracteristicile tehnice, acest laptop are un procesor performant AMD Quad-Core A6-Series cu patru nuclee si o frecventa a acestuia de 1800 MHz, insa, datorita tehnologiei Turbo Boost poate sa fie extinsa pana la 2400 MHz, doar atunci cand sistemul este solicitat de sarcini mai complexe. Pentru a rula optim, vine in ajutor memoria interna de tip DDR3 si cu o capacitate de 4 GB, deci mai mult decat suficienta. Daca doriti sa pastrati pe laptop fisierele multimedia sau materialele legate de scoala sau de serviciu, atunci le puteti stoca pe hard disk-ul incapator de 1 TB. Caracteristicile video, cu placa dedicata AMD Radeon R5 M230 de o capacitate de 2048 MB, va ofera o rulare foarte eficienta a filmelor si chiar a jocurilor preferate. In ajutor pentru o calitate video mai buna vine si caracteristica speciala a display-ului si anume VibrantView. Sunetul, pentru ca fara sunet imaginile nu sunt atat de interesante, are caracteristica speciala Dolby Advanced Audio v2 si, prin difuzoarele integrate de 2W,ofera o auditie calitativa.

Pe partea de multimedia vine dotat cu o unitate de citire/scriere de tip DVD RW, o camera web HD si cititor de carduri. Ca si porturi beneficiati de un HDMI, o iesire audio, un USB 3.0 si doua 2.0, dar si RJ-45. Mai trebuie sa stiti ca are atat Bluetooth 4.0 cat si wireless pentru a va conecta la internet de la orice retea.

Daca doriti sa aveti un laptop modern, usor, cu o baterie durabila pe 4 celule, dar si caracteristici recomandate unui utilizator obisnuit, atunci Lenovo IdeaPad G50-45 este o alegere inteleapta. Pretul este unul accesibil si il puteti achizitiona din magazinele de profil. Ramane doar sa va hotarati.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Laptop Lenovo IdeaPad G50-45: alege laptopul potrivit"

laptop lenovo ideapad g50-45 _2.jpg
laptop lenovo ideapad g50-45 _3.jpg
laptop lenovo ideapad g50-45 _4.jpg
laptop lenovo ideapad g50-45 _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro