Tehno News RO

Tefal Fresh Express Max MB811538: Razatoare multifunctionala cu 5 accesorii


Razatoarea de bucatarie Tefal Fresh Express Max MB811538 este dispozitivul de care aveti nevoie pentru a pentru a putea prepara o cantitate mai mare de alimente ce necesita curatare si razuire. Nu este nevoie sa depuneti efort pentru a le rade manual. Acest lucru este solicitant, va ia mult timp, iar daca aveti de razuit mai multe alimente, va deveni rapid o activitate incomoda si obositoare.

Razatoare Tefal Fresh Express Max MB811538

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


tefal fresh express max mb811538.jpg

Fie ca pregatiti fructe pentru micul dejun, ca razuiti morcovi pentru o salata la pranz sau ca doriti sa feliati niste legume pentru cina, pastrati la indemana aceasta razatoare si toate aceste operatiuni vor putea fi efectuate mult mai rapid si eficient. In plus, este usor de curatat sub un jet de apa, accesoriile de schimba rapid si vin intr-o gama variant, incat acopera cam tot ce v-ati putea dori in materie de razuit fructe, legume si alte alimente. De fapt, componentele sunt detasabile si le puteti spala chiar in masina de spalat vase. Dupa utilizare, scoateti piesele murdare si le puneti la spalat.

Razatoare Tefal Fresh Express Max MB811538

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


De asemenea, aceasta razatoare este compacta, asa incat atunci cand nu o folositi pentru o perioada de timp mai indelungata, puteti sa o depozitati usor fara sa ocupe mult loc. Cand aveti nevoie de ea o scoateti din cutie, o instalati rapid, o conectati la priza si puteti sa o folositi imediat.

Aspect exterior foarte placut
Principalul sau avantaj este cel legat de design. Desi este perfect normal sa va intereseaze mai mult functiile si performantele cu care este echipata, sunt sigur ca nu puteti trece peste primul lucru care va iese in fata si anume modul in care se prezinta. Vorbim despre o razatoare foarte frumoasa. Pe langa faptul ca are dimensiuni compacte, este de culoare rosu cu alb. Forma este interesanta si foarte ergonomica. Este stabila cand o asezati pe masa, astfel incat pozitia sa va ajute foarte mult atunci cand razuiti alimentele.

Puterea razatoarei Tefal Fresh Express Max MB811538 este de 260 W, as spune standard pentru un dispozitiv de asemenea capacitate. Vine cu mai multe accesorii, iar acesta este un factor care ar trebui sa va intereseze in mod deosebit. Cand cumparati o razatoare trebuie sa stiti dinainte ce puteti face cu ea, mai exact ce ati putea rade cu ea. Cu acest model de la Tefal, veti gasi in pachet un numar de 5 accesorii mari care va asigura eficienta sporita. In primul rand, este vorba despre un con ce va permite sa taiati rapid alimentele in cuburi (minunat pentru pregatirea ciorbitelor sau a salatelor), un con pentru feliat (util cand pregatitI, de exemplu, un platou cu aperitive), un con special pentru razuirea cartofilor (acestia sunt mai tari si au nevoie de un accesoriu anume), un alt con pentru o razuire mai fina (ideal pentru ras cascaval, morcov sau alte legume in salata) si in sfarsit inca un con pentru razuire mai mare.

Tefal Fresh Express Max MB811538 are o treapta de viteze si functie turbo. Cablul este legat de ea si se incorporeaza usor in interior atunci cand nu o mai utilizati.

Iata ca toate par bune si frumoase in ceea ce priveste aceasta razatoare, dar cu toate acestea cativa clienti se plang de performantele sale slabe, principalul motiv fiind ca aceasta razatoare nu rade in mod corespunzator mere sau ca suprafetele de razuit nu par suficient de ascutite. Pentru feedback-ul complet din partea clientilor accesati pagina produsului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Razatoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Tefal Fresh Express Max MB811538: Razatoare multifunctionala cu 5 accesorii"




Galerie foto: "Tefal Fresh Express Max MB811538: Razatoare multifunctionala cu 5 accesorii"

tefal fresh express max mb811538_2.jpg
tefal fresh express max mb811538_3.png
tefal fresh express max mb811538_4.png
tefal fresh express max mb811538_5.png

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro