Tehno News RO

Samsung AR18HSFSAWKNEU Inverter: un aparat de aer conditionat eficient


Cu cat caldura devine mai intensa si afara, dar si in casa, cu atat iti dai seama mai mult ca ai nevoie de un aparat de aer conditionat. Ce te faci insa daca ai de racit o suprafata mai mare, cum ar fi cea de la un apartament de 3 camere sau de la o vila? Solutia: iti cumperi un aparat de aer conditionat mai mare si mai puternic.

Aparat de aer conditionat Samsung AR18HSFSAWKNEU Inverter

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 mai 2024


samsung ar18hsfsawkneu inverter.jpg

Iar pe langa faptul ca este mai mare si mai puternic, Samsung AR18HSFSAWKNEU Inverter este si un model destul de nou, cu multe avantaje si dotat cu o tehnologie foarte moderna care ii ridica nivelul de calitate.

O capacitate de racire mai mare, dar nu doar atat
Samsung AR18HSFSAWKNEU Inverter are o capacitate de racire de 18000 BTU si daca, de regula, se considera ca aparatele care au 12000 BTU sunt unele bune, este evident ca acesta se bucura de o putere superioara. Pe langa aceasta, aparatul are si 4 trepte de viteza si, astfel, poate sa fie setat si in functie de cum este vremea de afara. Iar designul sau deosebit, triunghiular, ii permite sa imprestie aerul mult mai uniform, ceea ce il face sa fie si un model mai eficient la racire, dar si la incalzire.

Aparat de aer conditionat Samsung AR18HSFSAWKNEU Inverter

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 mai 2024


Din punct de vedere energetic, aparatul se incadreaza in clasele de eficienta energetica A++ la racire si A la incalzire, consumand totusi destul de putin pe timp de vara pentru a nu-si supune proprietarul la cheltuieli prea mari. Acest lucru este insa posibil multumita tehnologiei Inverter, care inventariaza mult mai bine consumul de energie electrica.

Daca il luam in considerare din punct de vedere strict vizual, aparatul nu este unul spectaculos iar lipsa unui afisaj de orice fel isi spune cuvantul. Dar acest lucru nu inseamna ca nu este totusi un model destul de modern, care sa se descurce bine in orice situatie si sa aiba grija si de proprietar.

Conectat la un dispozitiv inteligent prin Wi-Fi, el poate sa arata singur daca are sau nu o problema, asa intrand in rol functia de autodiagnosticare. Controlul se realizeaza oricum prin telecomanda, exista si timer, dar si modul de functionare pe timpul noptii (care reduce cantitatea de aer rece introdusa in casa). Si filtrul anti alergic si antibacterian este unul superior, mai ales daca ne gandim ca poate sa atraga peste 90% din organismele care intra in mod normal in locuinta. Si, in final, exista si un sistem de dezumidificare, ideal pentru cei mai sensibili.

Acestea fiind spuse, este destul de usor sa consideram acest aparat de aer conditionat ca fiind unul premium, el avand o capacitate de racire foarte buna si o varietate de sisteme care il fac sa fie eficient si deopotriva bun pentru protectia locatarilor. Ca orice aparat din aceasta clasa, este nevoie de un buget ceva mai ridicat pentru a-l cumpara, dar investitia merita realizata. Si, nu in ultimul rand, un astfel de model va consuma si mai putin, ceea ce este foarte bine daca ai o casa mare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 14 mai 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro