Tehno News RO

Side by side Samsung RH57H90507F Un frigider mai spatios ca oricand


Frigiderele au evoluat foarte mult de la vechile modele care, in ciuda avantajelor, ofereau si multe batai de cap. In prezent, tehnologia a devenit atat de moderna incat intretinerea unui frigider nu a ajuns sa fie definita decat de consumul sau, activitati ca dezghetarea fiind eliminate de-a lungul timpului.

Frigider side by side Samsung RH57H90507F

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 mai 2024


samsung rh57h90507f_2.jpg

Alege un frigider elegant si economic
Un exemplu bun in acest sens este frigiderul Side by side Full No Frost Samsung RH57H90507F. Aparatul este modern atat datorita exteriorului sau cat si datorita functiilor inovatoare, fiind alegerea perfecta pentru oricine vrea sa traisca in lux. Acesta include un dozator de apa si gheata din otel inoxidabil. Frigiderul se contopeste usor cu interiorul bucatariei datorita design-ului si dimensiunilor sale de 177.4 x 91.2 x 72.1 centimetri (I x L x A), eliminandu-se astfel nevoia unei instalari speciale. La aceste dimensiuni frigiderul ofera un volum util generos, de 570 litri, din care 394 sunt alocati frigiderului iar 176 congelatorului.

Frigider side by side Samsung RH57H90507F

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 mai 2024


Frigiderul Side by side Full No Frost Samsung RH57H90507F prezinta o flexibilitate mai mare datorita prezentei raftului pliabil si glisant, acesta putand sa alunece catre interior si inspre afara, se poate plia, cobori ori ridica foarte usor, putand sa incapa orice fel de produse, indiferent de dimensiunile lor, precum sticlele sau recipientele care sunt mai voluminoase si astfel, spatiul nu se mai iroseste.

Design-ul de “frigider in frigider” are rolul de a optimiza spatiul, oferind un acces rapid catre toate produsele alimentare depozitate in el. Spatiul vitrinei Show Case pentru familia intreaga ofera zone care sunt definite clar pentru acele produse alimentare care sunt mai des folosite, cele care sunt mai mari si rezista pentru o perioada mai lunga de timp se pot pastra proaspete in cadrul compartimentului interior.

Spatiul vitrinei frigiderului Side by side Full No Frost Samsung RH57H90507F infatiseaza un “frigider in frigider” si este pozitionat in partea frontala, oferind un acces mai facil pentru toate produsele alimentare si la cele care se folosesc mai frecvent. Aici sunt incluse sase compartimente mari pentru inmagazinarea unor diferite tipuri speciale de alimente, precum branzeturi, sosuri, alimente pentru copii, gustari si articole diverse, impartinandu-se in trei zone pentru membrii diferiti ai familiei, putand sa gasesti mult mai usor ceea ce cauti.

Datorita unei suprafete metalice de racire din partea interioara de pe usa frontala se mentine mereu o temperatura potrivita in cadrul frigiderului, produsele alimentare pastrandu-si prospetimea chiar si atunci cand usa vitrinei se inchide si se deschide des. Metalul are rolul de a retine raceala din aer, iar, datorita conductivitatii termice bune, pierderile de temperatura inregistrate atunci cand usa se deschide sunt usor recuperate, alimentele fiind pastrate proaspete pentru o perioada mult mai lunga de timp.

Frigiderul Side by side Full No Frost Samsung RH57H90507F include un sistem de racire integral, denumit All – Around Cooling, racind in mod egal fiecare parte a frigiderului. Aerul rece se sufla prin orificii diferite la nivele diferite, de la fiecare raft, pastrand temperatura nu doar constanta, ci si uniforma, din fata catre spate si de sus pana jos. Zgomotul produs de acest aparat este sub media celorlalte electrocasnice din acceasi clasa, cu doar 39 dB, iar clasa de eficienta energetica este A+.

Datorita acestor caracteristici, frigiderul Side by side Full No Frost Samsung RH57H90507F este un model de ultima generatie, pretul, insa, facandu-l mai exclusivist pentru cei care isi permit sa cheltuiasca o suma mai mare de bani – calitativ, insa, este o investitie buna.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 mai 2024 la:



Galerie foto: "Side by side Samsung RH57H90507F Un frigider mai spatios ca oricand"

samsung rh57h90507f.jpg
samsung rh57h90507f_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro