Tehno News RO

Zanussi ZRA33100WA: frigider fara congelator de 320 l


La prima vedere, poate ca nevoia de a cumpara un frigider simplu, adica unul care nu are si congelator, nu pare chiar atat de mare. Dar daca ai o familie mai numeroasa sau vrei sa faci achizitii pentru o institutie sau niste camere de camin, ideea nu mai pare chiar atat de rea. In plus, ai la dispozitie pe piata si congelatoare separate, asa ca poti sa le utilizezi pe amandoua pentru a avea cat mai mult spatiu de depozitare.

Frigider Zanussi ZRA33100WA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 mai 2024


zanussi zra33100wa.jpg

Asadar, daca vrei un frigider separat, iti poti indrepta atentia catre Zanussi ZRA33100WA si vei avea parte de un aparat excelent, cu un volum asemanator cu cel al unei combine. Asadar, acesta are nu mai putinde 320 de litri, adica este imens si asigura suficient spatiu pentru depozitarea unui numar foarte foarte mare de alimente, de toate felurile. Mai mult decat atat, nu masoara decat 150 cm in inaltime, asa ca nu se poate pune problema sa nu poata sa fie folosit de oricine, asa cum se intampla in cazul combinelor frigorifice mari.

Frigider Zanussi ZRA33100WA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 mai 2024


In ceea ce priveste prezentarea, frigiderul este unul destul de clasic, dar acest lucru nu este neaparat un repros. Are un design simplu, cu o singura usa si este de culoarea alba. Nu iese in evidenta, dar cel mai important la un astfel de aparat este sa fie spatios si functionabil, mai mult decat aratos, si primele lucruri se si intampla. In interior lucrurile stau insa ceva mai deosebit, in sensul ca modelul este foarte bine compartimentat. Are patru rafturi de sticla, un compartiment pentru legume si fructe si acest lucru garanteaza ca veti avea sase compartimente disponibile pentru a depozita toate alimentele necesare. In plus, exista patru rafturi si pe usa, pentru sticle, cutii si oua, asa ca este foarte greu sa spui ca un frigider precum acesta, de 320 l, nu este de ajuns.

Un model cu cateva dotari moderne si care consuma putin
Unul dintre cele mai importante lucruri la un frigider este mecanismul de dezghetare, iar acesta este cu un pas inainte si este dotat chiar cu un sistem NO Frost, care asigura ca gheata nu se va forma, dar si ca aparatul va inregistra un consum mai redus de energie.

Asadar, acesta se incadreaza in clasa de eficienta A+, una de altfel decenta. Pe de-o parte, fiind mare, acesta consuma ceva mai mult, de pe alta parte, faptul ca nu are congelator reprezinta o economie. Una peste alta, ajunge 150 kW/an, un numar foarte bun pentru un model imens.

Asadar, Zanussi ZRA33100WA este un frigider de calitate, chiar daca putin ciudat. Neavand si congelator, nu este pentru toata lumea, ci doar pentru cei care au in mod necesar nevoie de el. Dar pentru cumparatorii potriviti ofera cele mai bune performante, iar volumul sau este impresionant. Luand acest lucru in calcul, pretul nu este atat de mare, fiind unul asemanator cu cel al unei combine de aceleasi dimensiuni. Cu alte cuvinte, acesta este un produs de calitate, care poate sa fie apreciat de cine are nevoie de el.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 14 mai 2024 la:



Galerie foto: "Zanussi ZRA33100WA: frigider fara congelator de 320 l"

zanussi zra33100wa _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro