Tehno News RO

Acer Aspire Switch 10 E Grey, 64GB: o tableta buna care vine si cu tastatura


O tableta cat mai usoara este dorinta tuturor producatorilor, dar in mod suprinzator exista si unii care au scos pe piata un model mai greu, care cantareste peste 1 kilogram. Si, desi pare surprinzator, aceasta tableta este chiar una destul de avansata si cu cateva dotari speciale care o scot in fata. In mod evident, de aceea este si mai grea, dar si mai mare ca diagonala.

Acer Aspire Switch 10 E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


acer aspire switch 10 e _2.jpg

Asadar, Acer Aspire Switch 10 E este o tableta speciala. Aceasta incerca sa se apropie cat se poate de mult de utilitatea unui laptop si pentru asta nu poate sa fie decat un model foarte interesant. In primul rand, are o diagonala net superioara celorlalte tablete, de 10.1 inch. Este mai mare si tocmai de aceea se vede si mai bine pe ea, fiind mai potrivita pentru filme dar si pentru editare de texte si multe altele.

Acesta este si motivul pentru care tableta a fost creata. Daca pleci in calatorie, este perfecta pentru ca te scapa de nevoia de a lua un laptop cu tine. Este dotata si cu tastatura, asa ca modul de utilizare este identic. Insa tastatura poate fi scoasa (ea functioneaza prin wireless) si in acest caz intra in functiune sistemul touchscreen.

Acer Aspire Switch 10 E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


O tableta mai mare, dar si cu o capacitate de stocare superioara
Asemanarile cu un laptop nu se opresc insa aici. Asadar, ca sistem de operare acest model nu are Andoid ci chiar Windows 8.1 cu Bing. Pe langa aceasta, are si Microsoft Office instalat, deci poti fara probleme sa creezi documente Word si Excel, dar si prezentari Power Point.

Din pacate insa, configuratia tabletei nu este una de ultima generatie, dar nici nu prea avea cum sa fie. In ciuda dotarilor sale deosebite, acest model nu este unul foarte scump si de aceea producatorii trebuiau sa mai si taie din unele parti.

Asadar, procesorul este unul Quad Core de1.33 GHz si memoria RAM este de 2 GB. Nu sunt dotari slabe in niciun caz si, tocmai de aceea, ele fac posibila o functionare rapida si fara crash-uri, dar nici nu trebuie sa te astepti ca tableta sa functioneze ca una premium. In schimb, capacitatea de stocare este una mare, de 64 GB si, pentru ceva bani in plus, se poate opta chiar si pentru o varianta cu hard disk incorporat, de cel putin 500 GB.

Si bateria este una excelenta, lucru normal daca ne gandim ca acest model trebuie sa realizeze mai multe operatii. Asadar, aceasta rezista chiar si 12 ore la o utilizare normala. Din pacate, camera este destul de slaba si nu exista nici 3G pentru conectare mai rapida la internet.

Una peste alta, acesta este un model de tableta asa cum nu exista foarte multe. Prezenta tastaturii il face sa fie cu adevarat deosebit, dar conteaza foarte mult si sistemul de operare sau capacitatea de stocare. Asadar, daca vrei sa ai parte de un substitut de laptop, mai mic si mai usor, dar la fel de util, Acer Aspire Switch 10 E poate sa fie solutia.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:
Video pentru: "Acer Aspire Switch 10 E Grey, 64GB: o tableta buna care vine si cu tastatura"
Galerie foto: "Acer Aspire Switch 10 E Grey, 64GB: o tableta buna care vine si cu tastatura"

acer aspire switch 10 e _5.jpg
acer aspire switch 10 e.jpg
acer aspire switch 10 e _3.jpg
acer aspire switch 10 e _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro