Tehno News RO

Monitor LED Dell InfinityEdge U2518D: performanta dorita


Orice sistem desktop are nevoie de un monitor pe masura.

Deoarece exista atat de multe variante de monitoare in orice magazin, alegerea unuia poate sa fie o adevarata dilema. Modelul de monitor LED Dell InfinityEdge U2518D este unul pe care poti sa te bazezi, fiind nu doar bun, dar si accesibil ca pret.

Monitor LED Dell InfinityEdge U2518D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 mai 2024


dell infinityedge u2518d.jpg

Detalii despre Dell InfinityEdge U2518D
Modelul de monitor LED Dell InfinityEdge U2518D are, la fel ca toate monitoarele moderne, un design placut, caracterizat prin linii subtiri si elegante, care fac aparatul sa arate mult mai rafinat. Monitorul e sustinut de un picior, pentru a-i oferi un echilibru mai bun.Acest aparat dispune de mai multe caracteristici care te vor convinge sa-l cumperi, de aceea, nu vei simti ca ai investit gresit, dupa ce l-ai cumparat.

Monitor LED Dell InfinityEdge U2518D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 mai 2024


Perfomantele oferite de acest monitor
Diagonala ecranului este de 25 de inchi, cu un display de tip IPS. Tipul de rezolutie pe care il are acest monitor este WQHD. Rezolutia sa optima este foarte mare, de 2560 x 1440 de pixeli, acest lucru facand ca orice imagine de pe ecran sa fie mai detalita, mai plina de culoare si de viata, mai ales ca tipul de iluminare al fundalului este LED.

Aspectul de imagine este de 16:9. Formatul ecranului este wide. Luminozitatea acestui monitor LED Dell InfinityEdge U2518D este de 350 cd/m2, cu un contrast tipic de 1000:1. Dimensiunea unui punct este de 0.216 milimetri.

Unghiul maxim de vizibilitate orizontala si verticala este de 178/178 de grade. Timpul de raspuns inregistrat de produs e de cinci milisecunde. Ca functie speciale, aparatul este ergonomic, iar, ca tehnologie, acesta dispune de InfinityEdge. Modelul de monitor LED Dell InfinityEdge U2518D se poate monta si pe perete, deoarece este compatibil VESA 100 x 100. Pachetul care vine cu monitorul include un cablu de alimentare, un cablu Mini DisplayPort, un cablu USB 3.0 si un manual de utilizare.

Acest monitor LED Dell InfinityEdge U2518D are un Display Port, un mini Display Port si unul HDMI, ca porturi video si un port Audio Out ca port audio. Ca porturi pentru date, aparatul are cinci USB 3.0. Dispozitivul face parte din gama Home & Office. Puterea pe care o consuma acesta e de 29 W. Standardul sau este EPEAT Gold RoHS TCO. Culoarea aparatului este neagra. Greutatea sa este de 3.44 kilograme. Modelul de monitor LED Dell InfinityEdge U2518D are o lungime de 567 de milimetri, latimea sa este de 200 de milimetri, iar inaltimea sa este de 331 de milimetri. Referitor la ergonomia sa, aparatul permite o rotire la 90 de grade, o inclinare intre 5 si 21 de grade si o pivotare de 45 – 45 de grade. Inaltimea sa este ajustabila, ajungand pana la 130 de milimetri.

Concluzii
Acest dispozitiv este unul accesibil ca pret si care iti ofera foarte multe avantaje pentru a-l cumpara, inclusiv mai multe functii moderne.

De aceea, modelul de monitor LED Dell InfinityEdge U2518D este unul pe care trebuie sa-l iei serios in considerare atunci cand esti in cautarea unui nou monitor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 1 mai 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro