Tehno News RO

Tableta Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B001A White: o noua performanta ASUS


In cautarea de nou si de ce a mai aparut pe piata in materie de IT, trebuie studiate cele mai noi oferte a producatorilor, iar acestea continua sa apara de la o zi la alta. Daca este sa vorbim despre tablete,una dintre ofertele actuale si care, pe langa pretul avantajos, va aduce si un nivel de performanta ridicat, este cea atabletei Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B001A.

Tableta Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B001A

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


tableta asus memo pad 7 me176cx-1b001a.jpg

Aspectul acestui produs este marcat de nuanta alba, de dimensiunea de 111.7 x 187.9 x 9.3mm, dar mai ales de ecranul de care dispune si de aspectul imaginilor ce vor rula pe acesta. Daca ne referim la ecran, acesta este unul tip Capacitive Multi-Touch 10 puncte cu o tehnologie LED Backlight si o diagonala de 7 inch. Daca ne referim la aspectul imaginilor care vor rula pe acesta, trebuie precizat faptul ca avem la dispozitie o rezolutie de 1280x800pixeli care, pe langa celelalte caracteristici ale ecranului, garanteaza o experienta video deosebita cu o calitate HD. Ce se mai poate vedea la aceasta tableta privita din exterior sunt cele doua camere, cea principala de 2 MP si cea secundara de 0.3MP. Cu ajutorul acestora, poti surprinde cele mai importante momente, dar care combina caracteristicile de design cu cele de performanta foto.

Tableta Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B001A

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Si aspect, dar si performanta
Privita la interior, avem in primul rand procesorul Quad Core de care dispune tableta, un procesor Intel Atom Z3745 cu o tehnologie pe 22 nm o frecventa de 1.33 GHz si un cache de 2MB. Acest procesor insotit de memoria RAM de 1GB vine sa iti ofere o experienta foarte buna in materie de rulare a unor aplicatii sau a unor jocuri, chiar si a acelor mai noi aparute. Daca nu sunteti pasionati de jocuri sau aplicatii diverse, puteti apela la utilizarea pentru a asculta muzica, a viziona filme sau pentru a naviga pe net. Daca doriti sa aveti mereu la indemana muzica, filmele sau serialele preferate, puteti apela la memoria interna de care dispune, o memorie initiala de 8GB, dar care merge dusa pana la capacitatea maxima de 64GB cu ajutorul unui card MicroSD.

Transferarea acestor date pe tableta se poate face fie cu cablul de date si portul MicroUSB, fie prin Bluetooth, iar acest device dispune de tehnologia Bluetooth 4.0. Daca insa vreti sa navigati doar pe internet, puteti avea la dispozitie o conexiune foarte rapida cu ajutorul tehnologiei Wireless 802.11 b/g/n. Pe langa conexiunea la internet, cei pasionati de calatorie pot apela si la prezenta tehnologiei GPS care ii va ajuta la drum de rascruce. Pe langa aceste caracteristici de care dispune, mai avem si cea Miracast Suport, G-senzor sau cea E-compass.

Toate aceste performante pot fi exploatate de orice utilizator, fie ca vorbim despre un novice sau un utilizator avansat, insa mai trebuie tinut cont de un singur aspect, si anume cel al compatibilitatii cu softul de operare, un soft Android 4.4 KitKat. Utilizarea, indiferent de scop si de modul sau, iti este garantata de bateria Li-Polymer care promite o durata de utilizare de pana la 9 ore in materie de vizionare video.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:
Video pentru: "Tableta Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B001A White: o noua performanta ASUS"
Galerie foto: "Tableta Asus MeMO Pad 7 ME176CX-1B001A White: o noua performanta ASUS"

tableta asus memo pad 7 me176cx-1b001a _2.jpg
tableta asus memo pad 7 me176cx-1b001a _4.jpg
tableta asus memo pad 7 me176cx-1b001a _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro