Tehno News RO

Tableta Vonino Onyx XS: performanta in mana ta


Cursa pentru a avea cea mai noua si mai performanta tableta a inceput de mult, iar daca ai pierdut startul initial trebuie sa stii ca nu este totul pierdut. O tableta performanta nu inseamna, in mod automat, cea mai scumpa tableta de pe piata iar pentru a gasi varianta optima pentru fiecare trebuie studiate multe oferte la care ai acces. Pentru a da un mic impuls, propunem Tableta Vonino Onyx XS, o tableta moderna dedicata unei game variate de utilizatori.

Tableta Vonino Onyx XS

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 februarie 2020


tableta vonino onyx xs _2.jpg

Cu un aspect elegant si finisaje deosebite,acest device este recomandat utilizarii indiferent de stilul de viata al fiecaruia, dar si indiferent de destinatia acesteia dupa achizitionare. Eleganta acesteia este completata de materialul folosit pentru confectionare, un material placut la atingere, dar si de ecranul cu o diagonala de 7 inch. Pe acest ecran te poti bucura de imagini de o calitate deosebita cu un format JPG, BMP, GIF sau PNG, dar si de fotografii realizate cu ajutorul camerei principale de 2 MP sau cu a celei secundare de 0.3 MP.

Tableta Vonino Onyx XS

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 februarie 2020


Si frumos si performant
Tehnologia folosita in cazul acestui ecran Capacitive Multi-Touch este una IPS LCD, cu o rezolutie de 1024x600 pixeli si o reproducere a 16 M de culori. Completand aspectul elegant, performantele de care se bucura tableta Vonino sunt generate si de procesorul Dual Core MTK8312 Cortex A7 cu o frecventa de lucru de pana la 1.3 GHz. Venind in sustinerea procesorului, memoria RAM de 512 MB si capacitatea de memorare de 8 GB iti va permite sa te bucuri de o rulare foarte usoara, atat a numeroaselor aplicatii cat si a jocurilor. Pe langa aceste caracteristici, poti foarte bine sa te bazezi pe capacitatea de memorie si in scopul pastrarii documentelor si fisierelor pe care le consideri necesare la indemana. Daca vrei sa stii si modalitatea de transfer a datelor pe tableta, poti sa folosesti tehnologia Bluetooth, Wireless 802.11 b/g/n sau cablul USB.

In cazul in care esti o persoana pasionata de carti si de lectura, acest device iti da posibilitatea de a stoca si lectura fisiere si documente de tipul celor e-Book, TXT, LRC sau a celor de tip PDF. Un alt avantaj este dat de existenta tehnologiei GPS care iti garanteaza o utilizare foarte exacta a hartilor, precum si a indicatiilor de deplasare, indiferent daca va deplasati cu masina su pe jos. Utilizata impreuna cu tehnologia Google Location, aceasta aplicatie iti da posibilitatea de a avea informatii reale despre existenta unor puncte de interes in apropierea ta.

Interfata oferita de sistemul Android 4.4 KitKat este una dintre cele mai prietenoase, intrucat iti ofera posibilitatea de a avea acces la aproximativ 1milion de aplicatii, carti sau jocuri. Cu un pret de 300 de lei si o serie de caracteristici esentiale fiecarui utilizator, Tableta Vonino Onyx XS este solutia optima pentru orice utilizator, indiferent de stilul de viata pe care il are. Acest lucru este sustinut si de bateria de 3000 mAh care iti va garanta o utilizare continua de pana la 4 ore fara a mai fi nevoie sa o reincarci.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 26 februarie 2020 la:Galerie foto: "Tableta Vonino Onyx XS: performanta in mana ta"

tableta vonino onyx xs.jpg
tableta vonino onyx xs _3.jpg
tableta vonino onyx xs _4.jpg
tableta vonino onyx xs _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro