Tehno News RO

Tableta Acer Aspire Switch 10 E, 32GB: alege o tableta si ia-o cu tine oriunde


Astazi, tehnologia ne aduce in fata dispozitive performante si portabile, tocmai pentru a putea tine pasul cu activitatile alerte pe care trebuie sa le desfasuram zi de zi. Asadar, avem nevoie de un laptop pentru a rezolva problemele de serviciu, dar si pentru a ne distra. Daca analizam insa dimensiunile unui laptop si greutatea sa, ajungem sa ne indreptam atentia catre un dispozitiv asemanator, dar mult mai ergonomic, si anume catre o tableta. Pentru aceasta, tableta Acer Aspire Switch 10 E cu o greutate de doar 1.28 kg si dimensiunile de 262 x 180 x 25.45 mm vine in ajutorul nostru.

Tableta Acer Aspire Switch 10 E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 aprilie 2021


acer aspire switch 10 e _2.jpg

O noutate este faptul ca tableta se poate transforma direct in laptop daca ii alipim tastatura, de asemenea o puteti utiliza doar ca si tableta, trebuind doar sa pivotati ecranul pentru a o partaja sau sa-l intoarceti pentru a putea viziona comod filmele preferate. Design-ul modern mai este dat si de textura fina a carcasei din plastic de calitate si, in aceeasi masura, de modul de detasare a tastaturii de la tableta. Pentru a nu avea probleme tehnice, producatorul utilizeaza forta magnetismului la andocarea tastaturii la tableta, astfel devenind foarte usor sa o reatasati la dispozitiv. Display-ul are o diagonala de 10.1 inch si o caracteristica speciala Corning Gorilla Glass 3 ce ii ofera o protectie sporita impotriva zgarieturilor. Trebuie sa mai cunoasteti ca display-ul are Capacitive Multi-Touch 10 puncte si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

Tableta Acer Aspire Switch 10 E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 aprilie 2021


Fii in pas cu tehnologia
Procesorul acestei tablete este un Quad-Core model Z3735F al producatorului Intel si are o frecventa de 1.33GHz, astfel ca va putea raspunde si celor mai solicitante sarcini ale sistemului de operare. Memoria RAM de tipul DDR3 este de 2048 MB, iar spatiul de stocare este de 32 GB, insa veti putea sa mariti capacitatea de stocare datorita slotului de memorie microSD ce suporta o capacitate maxima de 32 GB.

Pe partea multimedia, aceasta vine dotata, din punct de vedere audio, cu boxe stereo si microfon incorporat, dar si o cameraweb atat in fata cat si in spate. Camera din fata are 1.2 MP, iar cea din spate 2 MP. Pentru a comunica fara limite, aveti la dispozitie Bluetooth 4.0 si wireless 802.11 b/g/n, astfel putandu-va conecta la orice retea de internet disponibila. Pentru a conecta aparate la tableta, precum o imprimanta, camera foto sau telefonul mobil, aveti la dispozitie un port HDMI, o iesire audio de 3.5 mm si un micro USB 2.0.

Daca doriti sa beneficiati de tehnologie in fiecare zi, indiferent de locul in care va aflati, atunci o tableta este ceea ce poate veni in ajutor. Tableta Acer Aspire Switch 10 E, odata achizitionata, vine si cu sistem de operare preinstalat, Microsoft Windows 8.1 32 bit - cu Bing si cu pachetul Office, adica Microsoft Office365 Personal, documentele tale fiind gata pentru vizualizare sau editare. Mai poti instala din Windows Store aplicatiile si jocurile tale favorite precum Facebook, Twitter, Adobe Photoshop Express, iTunes sau Angry Birds. Daca te-ai hotarat sa achizitionezi acesta tableta, trebuie sa mai stii ca are o autonomie de lucru de pana la 12 ore (video) si un pret mai mult decat acceptabil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 14 aprilie 2021 la:Galerie foto: "Tableta Acer Aspire Switch 10 E, 32GB: alege o tableta si ia-o cu tine oriunde"

acer aspire switch 10 e.jpg
acer aspire switch 10 e _3.jpg
acer aspire switch 10 e _4.jpg
acer aspire switch 10 e _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro