Tehno News RO

Telefon mobil iOcean Rock M6752: o surpriza placuta din toate punctele de vedere


Trebuie sa fiu sincer si sa spun ca pana acum nu am mai auzit de iOcean, acestia fiind o firma noua de telefoane mobile. Cautand un pic, am descoperit ca au scos deja cateva modele, unele mai ieftine, altele la preturi medii si ca majoritatea dintre acestea sunt smartphone-uri rezonabile, daca nu chiar bune, care ofera destul de multe dotari moderne la preturi oricum mai mici decat cele ale producatorilor foarte cunoscuti.

Telefon mobil iOcean Rock M6752

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


telefon mobil iocean rock m6752.jpg

Printre acestea se afla si iOcean Rock M6752, un model de calitate medie spre ridicata, care ofera o utilitate completa si foarte multe dotari moderne, utile oricarui pasionat de telefoane inteligente noi.

Un model care convinge
iOcean Rock M6752 nu se bucura de cel mai spectaculos design, fiind destul de sters din acest punct de vedere (carcase albe am mai vazut de atat de multe ori). Si,totusi, ceea ce este sub carcasa vine sa te convinga de faptul ca o astfel de alegere este cea potrivita.

Telefon mobil iOcean Rock M6752

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Chiar daca telefonul este unul de calitate aproape premium, acesta ramane unul Dual Sim, calitate care nu prea se intalneste la clasa lui. In plus, ca o dotare speciala, telefonul beneficiaza de un Wet Touch Mode, ceea ce inseamna ca dispozitivul nu va suferi daca esti ud pe maini cand il folosesti. Display-ul este unul ceva mai mare, ajungand la 5.5 inch. Daca pentru anumiti cumparatori, aceasta poate sa fie o mica problema, faptul ca rezolutia creste si ea si ajunge la 1080 x 1920 pixeli nu poate sa reprezinte decat un avantaj.

In continuare ne vom referi la configuratia modelului, una mai mult decat buna din toate punctele de vedere. Procesorul este unul MT6752 Octa Core cu 1.7 GHz, iar memoria RAM este mare, de 3 GB, ceea ce permite rularea fara probleme a oricarei aplicatii noi sau a jocurilor de ultima generatie. Si capacitatea de stocare este decenta, de 16 GB, si poate sa fie imbunatatita si mai mult prin adaugarea unui card de memorie.

Este foarte bine si ca telefonul are integrat si un sistem 4G care sa ii permita sa se conecteze foarte usor la internet oriunde s-ar afla. Din pacate, sistemul de operare este doar un Android 4.4, dar, chiar si asa, interfata este simpla si intuitiva, fiind o placere sa te joci cu ea.

Ca la orice telefon de generatie noua, mai ramane un singur aspect care ar trebui luat in discutie si acesta este legat de cele doua camere. Rezolutiile lor sunt foarte bune, 14 MP pentru cea principala si 5 MP pentru cea secundara, ceea ce permite poze la 4536 x 3024 pixeli si filmari de calitate 1080 p Full HD.

In acest conditii, este greu sa gasesti un minus cu adevarat notabil unui telefon atat de bun. Poate doar la baterie se mai putea lucra un pic, dar este normal ca la un telefon cu 4G aceasta sa se consume mai repede. Pretul este si el unul excelent pentru ceea ce ofera modelul, acesta putand fi chiar un rival al modelelor de la firme cu mai mult renume.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Telefon mobil iOcean Rock M6752: o surpriza placuta din toate punctele de vedere"

telefon mobil iocean rock m6752 _2.jpg
telefon mobil iocean rock m6752 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro