Tehno News RO

Frigider Side by Side Samsung RSA1ZTSL1: Ca-n filme


Datorita tehnologiei, dar si a modului in care competita intre producatorii de aparate electrocasnice evolueaza, aveti acum la dispozitie produse frigorifice cum ati vazut prin filme. Side by side Samsung RSA1ZTSL1 este un rezultat al acestei competii si al evolutiei tehnologiei, dar mai mult decat atat, este un raspuns venit le cererea celor care au nevoie de un spatiu de stocare mai mare decat cel pe care il poate oferi o combina frigorifica normala. Totusi, acest spatiu de stocare atrage dupa sine si alte cerinte, dar in acelasi timp aduce si beneficii.

Side by side Samsung RSA1ZTSL1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 mai 2024


samsung rsa1ztsl1.jpg

Prima cerinta venita din partea acestui model de aparat frigorific se refera la spatiul de care are nevoie Samsung RSA1ZTSL1 pentru a va ajuta la capacitatea lui maxima. Acest spatiu este dat de dimensiunile de 178.9 x 91.2 x 73.4 cm pe care le are, care limiteaza posibilii cumparatori la cei care detin o locuinta mai spatioasa si o bucatarie la fel de incapatoare. Tot acestia vor fi insa si cei care vor beneficia de aerul modern si elegant pe care acesta il ofera, care se datoreaza atat formei, marimii, dar si prezentei inoxului si a culorii specifice la constructia acestuia.

Side by side Samsung RSA1ZTSL1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 mai 2024


Tot in etapa de instalare trebuie sa mai tineti cont de inca un aspect, anume cel al spatiului ncesar pentru a deschide cele doua usi, dar si de faptul ca are o greutate de 119 kg, ceea ce il va face destul de greu de manevrat. Totusi, ca sa compenseze aceste dimensiuni si aceasta greutate, va spunem ca va aduce un volum de stocare mai mult decat generos, de 484 l net total, care se va regasi in partea de frigider cu un volum net total de 340 l, iar in partea de congelator cu un volum net total de 144 l. Ambele compartimente va ofera spatiu pentru toate ingredientele de care ati putea avea nevoie in bucatarie, pentru toate retetele pe care vi le doriti.

Mare si modern
Acest produs frigorific Samsung RSA1ZTSL1 prezinta caracteristici moderne, unele vizibile chiar din exterior, si ne referim la cele legate de panoul de control al functionarii dispus pe usa congelatorului, dar si la dispenserul de apa si de gheata de pe aceeasi usa. In ceea ce priveste aspectul interior, acesta este si el unul avantajos, datorita posibilitatii de aranjare dupa bunul plac, prin intermediul celor 3 compartimente ale congelatorului, a celor 4 rafturi din sticla ale frigiderului, a celor patru suporturi de pe usa, dar si a compartimentului pentru fructe si legume.

Partea de avantaje si de caracteristici moderne culmineaza cu tehnologia No Frost, care echipeaza sistemul de racire si al frigiderului si al congelatorului. Aceasta tehnologie este una care va permite sa aveti un control exact asupra temepraturii cu ajutorul panoului de control din exterior, dar si asupra umezelii din interiorul frigiderului Samsung RSA1ZTSL1. Chiar si partea de consum a acestuia este una care sprijina functionarea avantajoasa, mai ales ca, in pofida capacitatii de stocare generoase, consumul este unul care pozitioneaza acest aparat side by side in clasa de eficienta A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 mai 2024 la:



Galerie foto: "Frigider Side by Side Samsung RSA1ZTSL1: Ca-n filme"

samsung rsa1ztsl1_2.jpg
samsung rsa1ztsl1_3.jpg
samsung rsa1ztsl1_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro