Tehno News RO

Laptop Gaming Asus G751JT-T7107D : tot ceea ce ti-ai putea dori


Exista persoane care folosesc tehnologia si evolutia tehnologica pentru o simpla relaxare, pentru a naviga pe internet sau a tine legatura cu prieteni dar exista si persoane care o folosesc in munca lor si in desfasurarea unor procese complexe. Pentru aceste persoane dar si pentru cele care lucreaza in domeniul dezvoltarii tehnologiei sau a jocurilor precum si a celor care au nevoie de a avea ultimele produse in acest domeniu avem laptopul Gaming Asus G751JT-T7107D.

Laptop Gaming Asus G751JT-T7107D

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 martie 2024


laptop gaming asus g751jt-t7107d _6.jpg

Principala caracteristica in materie de design a acestui laptop este aspectul si constructia carcasei, o constructie ce iti garanteaza performanta si care este inspirata de avioanele de vanatoare. Datorita acestui design ROG G751 asemanator cu a avionului F22 Raptor si finisajului de aluminiu precum si a radiatoarelor puternice pentru a eficientiza racirea acestuia avem un produs parca inspirat din filmele SF. Ridicand ecranul ne dam seama ca aspectul inspirat din viitor nu se limiteaza doar la carcasa, tastatura cu butoane speciale pentru Steam sau tasta Asus ROG Macro Key te ajuta sa realizezi operatiuni multi-tasking dar si posibilitatea de a utiliza taste rapide in anumite jocuri. Ceea ce se mai poate vedea foarte usor din exterior sunt porturile de care acest produs dispune: un port HDMI, 1RJ-45, 4 USB 3.0, 1 Thunderbolt.

Laptop Gaming Asus G751JT-T7107D

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 martie 2024


De la aspect la functionare trecem foarte usor cu ajutorul ecranului, un display cu o diagonala de 17.3 inchAnti-Glare, LCD LED Full HD cu o rezolutie de 1920x 1080 pixeli. Aceste caracteristici iti garanteaza o experienta deosebita nu numai in materie de jocuri si a imaginilor ce ruleaza dar si a filmelor vizionate. Daca este sa completam aceste caracteristici video cu cele audio vei obtine o experienta totala, iar ”vinovate” pentru caracteristicile audio deosebite sunt tehnologiile SonicMaster, ROG Audio Wizard. Tehnologia Sonic Master te ajuta sa fii patruns de calitatea extraordinara a sunetului si se materializeaza prin intermediul difuzoarelor dar si a subwooferului de 3 W.

O performanta greu de egalat
Niciuna dintre cele mentionate mai sus nu ar fi posibila fara ajutorului procesorului Intel Core i7 cu o tehnologie 22nm, patru nuclee si o frecventa de lucru de 2600 MHz. Daca se va intampla, prin absurd sa zicem, sa existe un moment in care procesorul sa intampine anumite dificultati de functionare tehnologia TurboBoost va ajuta la accelerarea functionarii procesorului pana la o frecventa de 3600 MHz.

Intrucat vorbim despre un laptop destinat Gaming-ului acesta dispune pe langa procesorul performant de o capacitate de stocare de 1TB dar si de o capacitate a memoriei RAM de 8Gb care poate fi extinsa cu ajutorul sloturilor pana la 32 GB. Elementul care face diferenta in privinta rularii jocurilor si a experientei oferite de acestea este dat de placa video dedicata de 3GB NVIDIA GeForce GTX 970M.

Avand un pret corespunzator tehnologiei si performantelor de care dispune in momentul achizitionari acestui laptop ai posibilitatea de a folosi orice sistem de operare doresti intrucat este un produs FreeDOS iar carcasa de aluminiu si greutatea de 3.8 kilograme il fac pe cat de performant pe atat de portabil si fiabil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 28 martie 2024 la:



Galerie foto: "Laptop Gaming Asus G751JT-T7107D : tot ceea ce ti-ai putea dori"

laptop gaming asus g751jt-t7107d _2.jpg
laptop gaming asus g751jt-t7107d _3.jpg
laptop gaming asus g751jt-t7107d _4.jpg
laptop gaming asus g751jt-t7107d _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro