Tehno News RO

Laptop HP ProBook 640 G1: Un portabil versatil, ergonomic si elegant


Un laptop are menirea de a-i asigura utilizatorului mai multa mobilitate in desfasurarea activitatii sale si sa-i ofere un plus de eficienta in activitatea de zi cu zi. Avantajele unui portabil sunt urmatoarele: ocupa putin spatiu, poate fi transportat cu usurinta intr-o geanta sau un ghiozdan, nu are alte cabluri decat incarcatorul sau alte echipamente periferice.

Laptop HP ProBook 640 G1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 aprilie 2024


hp probook 640 g1.jpg

Daca va doriti un laptop care sa va ofere o experienta completa de utilizare, cu o performanta ridicata si un design versatil, atunci modelul HP ProBook 640 G1 reprezinta alegerea ideala. Cu un aspect elegant si un design ergonomic, dispozitivul are o carcasa din aluminiu, o culoare argintie care il face foarte atractiv, are o greutate de doar 2 kg si dimensiuni optime de 340 x 25.3 x 237 mm. Dispune de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere si o tastatura internationala antistropi.

Laptop HP ProBook 640 G1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 aprilie 2024


Portabil ideal pentru business si optim pentru comunicare online
Laptopul HP ProBook 640 G1 este un portabil care incorporeaza cel mai nou procesor Intel din generatia a 4-a, acesta fiind de tipul Intel Core i5, model 4210M, cu doua nuclee puternice si o frecventa de 2200 MHz, cu Turbo Boost de pana la 3200 MHz.

Calitatea imaginii este data de placa video integrata Intel HD Graphics 4600 si de display-ul LCD LED anti-stralucire cu diagonala de 14 inch si o rezolutie de 1600 x 900 pixeli HD+.
Portabilul are o capacitate a memoriei de 4 GB RAM DDR3 si o frecventa de 1600 MHz, avand doua sloturi disponibile, din care unul singur ocupat, iar al doilea este liber.

Acest model HP ProBook 640 G1 dispune de o retea de tipul 10/100/1000, cu versiunea 4.0 la Bluetooth si functie Wireless 802.11 a/b/g/n/ 2x2, iar bateria Li Ion pe 6 celule asigura o autonomie de cateva ore fara incarcare.

Sonorizarea este asigurata de difuzoarele stereo incorporate, iar claritatea sunetului este data de tehnologia DTS Studio Sound. Mai este dotat si cu o unitate de citire/scriere DVD-RW, un microfon dual array integrat, o camera web HD 720p si un cititor de carduri.

Conectivitatea aparatului este formata din 4 porturi USB 3.0 si cate un port pentru VGA, RJ-45, iesire audio, respectiv DisplayPort.

Laptopul HP ProBook 640 G1 vine preinstalat cu sistemul de operare Downgrade Windows 7 Pro 64, iar utilizatorul poate face ulterior upgrade la Microsoft Windows 8 Pro pe 64bit, cu licenta inclusa in pachet.

Acest portabil poate fi utilizat fie la birou, fie in deplasare, mai ales datorita greutatii foarte mici pe care o are, iar tehnologia si performanta ridicata merita experimentata. Veti putea pastra legatura foarte usor cu cei dragi atunci cand va aflati intr-o calatorie datorita conectivitatii puternice, HP Wireless Hotspot si Bluetooth 4.0, iar interfata Microsoft Lync asigura o comunicare online optima.

Pretul acestui dispozitiv reflecta cu adevarat calitatea si performanta remarcabila pe care o are, iar cei care vor sa investeasca intr-un portabil care sa le ofere o intreaga experienta si sa beneficieze de o viteza mare stiu atunci ca acest model le este destinat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 29 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Laptop HP ProBook 640 G1: Un portabil versatil, ergonomic si elegant "




Galerie foto: "Laptop HP ProBook 640 G1: Un portabil versatil, ergonomic si elegant "

hp probook 640 g1_2.jpg
hp probook 640 g1_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro