Tehno News RO

Espressor Tchibo Cafissimo Compact Black: Ajutorul din umbra


Fie ca vreti sa pregatiti pentru voi, pentru colegii de munca sau pentru cei care va viziteaza, o cafea poate fi o modalitate foarte simpla de a-i impresiona intr-un mod placut, bineinteles. In acest scop, veti putea apela la fel si fel de tehnici care mai de care mai traditionale, mai eficiente sau ineficiente, dar, cel mai bine este sa va bazati pe un produs electrocasnic special realizat in acest scop. Espressorul Tchibo Cafissimo Compact Black este acest dispozitiv care va poate oferi ajutorul de care aveti nevoie.

Espressor Tchibo Cafissimo Compact Black

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


tchibo cafissimo compact black.jpg

Acest model poate inlocui cu brio atat variantele clasice de pregatire a unei cesti de cafea cu ajutorul unui ibric sau cu ajutorul unui filtru de cafea la care mai foloseati si filtre de hartie. Insa, datorita designului, avantajele vor fi si de natura estetica, nu doar de natura functionala, iar acest lucru se poate vedea foarte usor de la distanta. Nuanta neagra si forma pe care o are ii permit sa fie acel element de care are nevoie bucataria sau locul de munca pentru a fi unul mai deosebit.

Espressor Tchibo Cafissimo Compact Black

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


Utilizarea insa si posibilitatea de a avea la dispozitie acest produs si de a-l considera un ajutor din umbra sunt datorate si spatiului de care are nevoie pentru a fi instalat si care este determinat de dimensiunea de 380 x 220 x 405 mm pe care Tchibo Cafissimo Compact Black o are. Aceasta dimensiune ii va permite sa fie pozitionat oriunde veti considera de cuviinta, dar, in acelasi timp, va ofera si posibilitatea de a-l depozita, desi acest lucru nu ar fi tocmai recomandat. Daca vreti insa sa il manevrati atat pentru instalare, cat si pentru transport, trebuie sa aveti in vedere ca are o greutate de 4.3 kg, ceea ce nu este nici foarte mult, dar nici foarte putin.

Si acum produsul obtinut
Preparatele pe care acest model de espressor Tchibo Cafissimo Compact Black va poate ajuta sa le obtineti pentru a impresiona pe ceilalti sunt un espresso, o cafea sau o caffe crema, iar conditiile de preparare a acestora vor fi mereu cele ideale. Acest conditii sunt insa asigurate de puterea pe care o are, dar si de faptul ca aceasta va asigura o presiune de 15 bari pentru a pregati bauturile. Toata functionarea insa este bazata pe capsule, iar acest lucru constituie totodata si un element major si modern pentru ca nu va trebui sa va mai faceti griji cu privire la cantitatea de cafea utilizata, totusi veti avea la dispozitie trei butoane cu ajutorul carora veti putea selecta bautura pregatita.

Celelalte beneficii va sunt aduse si de elementele componente sau constructive si veti avea in sprijinul vostru recipientul pentru colectarea de capsule cu o capacitate de 8 capsule, dar si rezervorul de apa cu o capacitate de 1.2 l, suficienta pentru cele 8 cesti de caffe crema. In partea de intretinere si de a avea posibilitatea sa va bucurati de acest model mai mult timp, intervine sistemul de decalcifiere cu care Tchibo Cafissimo Compact Black este prevazut, sistemul de avertizare luminos pentru a va avertiza cand sa rulati acest program, dar si sistemul de avertizare cand nu mai aveti apa in rezervor. Chiar si pretul de achizitie poate fi un beneficiu adus de acest model, mai ales ca este un pret destul de bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:
Video pentru: "Espressor Tchibo Cafissimo Compact Black: Ajutorul din umbra"
Galerie foto: "Espressor Tchibo Cafissimo Compact Black: Ajutorul din umbra"

tchibo cafissimo compact black_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro