Tehno News RO

Masina de spalat rufe Panasonic NA-148XR1: ajutorul perfect


Fie ca vorbim despre o familie simpla sau despre cineva care desfasoara activitati ce presupun spalarea unei cantitati mari de rufe, o masina de spalat cu o capacitate de incarcare destul de mare este un sprijin de nadejde. Un model specific acestor cerinte este si cel al masinii de spalat rufe Panasonic NA-148XR1 care, pe langa faptul ca iti ofera posibilitatea sa te bucuri de rufe curatate, iti aduce si o functionare moderna si un aer modern in intreaga ta locuinta.

Masina de spalat rufe Panasonic NA-148XR1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 februarie 2019


panasonic na-148xr1.jpg

Aerul modern despre care vorbeam este dat de modul in care aceasta a fost realizata si ne referim cu precadere la usa destul de mare ce este pozitionata intr-un mod in care incarcarea si descarcarea rufelor sa se faca fara probleme, dar si la panoul de comanda sau la afisajul LCD al acestuia. Dacala usa lucrurile sunt destul de usor de observat, in cazul panoului de comanda vom avea butonul rotativ pentru selectarea programelor iar in stanga sa vom avea afisajul LCD care va ofera informatii despre temperatura de spalare, viteza de centrifugare a masinii, timpul ramas din programul selectat, dar si etapa procesului de spalare la care masina se afla intr-un anumit moment. Sub acest afisaj insa veti avea la dispozitie butoane pentru pornirea functionarii, pentru selectarea temperaturii, selectarea vitezei de centrifugare si nu in ultimul rand butonul ce permite programarea intarziata.

Masina de spalat rufe Panasonic NA-148XR1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 februarie 2019


Un produs cu adevarat modern
Modernitatea acestui produs nu se opreste aici intrucat multitudinea de programe de spalare de care dispune iti ofera posibilitatea sa speli in conditii optime si cu un program special rufe din bumbac, lana, rufe colorate, camasi, rufe usor de calcat, rufe delicate sau tinute sport. Daca vreti sa aveti insa rufe curate intr-un timp foarte scurt si cu rezultate foarte bune, aceasta masina are un program de spalare de 15minute ce va permite sa aveti tinuta curata pentru petrecere in timpul in care pregatiti gustarile. Utilizarea in siguranta este data insa de sistemul de detectie al spumei, de semnalizarea acustica la terminarea programului dar mai ales de sistemul de siguranta impotriva copiilor, ceea ce o sa va permita sa lasati masina in functiune fara probleme chiar si cand aveti de desfasurat alte activitati.

Un alt avantaj major este dat de prezenta functiei AutoCare care permite spalarea rufelor in conditii optime de fiecare data, deoarece aceasta functie permite adaptarea automata a conditiilor de spalat functie de cantitatea de rufe introduse in masina. Acest lucru se datoreaza celor patru senzori care identifica cantitatea, materialul si nivelul de murdarie pentru a seta temperatura optima, dar si ciclul de centrifugare. Chiar daca pentru unele persoane pretul ar putea fi o problema deoarece este mai mare decat la alte produse, acesta este amortizat foarte usor atat prin prezenta eleganta pe care o ofera locuintei, dar mai ales prin faptul ca are o capacitate de incarcare de 8kg si un consum foarte bun. Spalarea unei asemenea cantitati cu un zgomot de 53dB, respectiv 74dB, si cu un consum de energie ce o pozitioneaza in clasa de eficienta A+++, chiar cu pana la 40% peste aceasta clasa, cea mai buna clasa de pe piata, va amortiza cu siguranta pretul acesteia.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 18 februarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro