Tehno News RO

LG Spirit H420, 8GB, Black Titan: alege un smartphone ideal pentru tine


Indiferent de gustul sau preferintele pe care le-ai putea avea in materie de smartphone-uri, cred ca este imposibil sa nu gasesti unul care sa se potriveasca cu acestea. Totusi, pentru a-ti fi mai usor sa iei o decizie cu privire la aceste dispozitive si la cel care te va ajuta sa obtii o experienta pe care o doresti, facem o propunere. Aceasta este una care va aduce spre atentie un model oferit de LG, mai exact telefonul mobil LG Spirit H420.

Telefon Mobil LG Spirit H420

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


lg spirit h420 _5.jpg

Aspectul acestui smartphone este unul relativ clasic, iar colturile rotunjite si designul marginilor sustin forma usor curbata a acestui dispozitiv si care iti ofera totusi o experienta buna de utilizare si o priza foarte buna in mana. Aceasta este sustinuta si de capacul metalic din spate unde avem integrat si un buton pentru a avea, pe langa o utilizare sigura, si unaintuitiva. Mai putem identifica ca si elemente legate de aspect dimensiunea acestui smartphone sau greutatea sa, iar aici vom gasi o dimensiune de 66.29 x 129.03 x 9.39mm si o greutate de 121.9 grame, dimensiuni care suplinesc cu un aer minimalist aspectul general elegant al acestuia.

Telefon Mobil LG Spirit H420

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


Pe partea de ecran de care dispune LG Spirit H420, vom intalni un ecran de tipul IPS LCD de 4.7 inch si o rezolutie de 1280x720 pixeli, dar care datorita eliminarii unor straturi suplimentare din structura ofera posibilitatea de a reactiona mult mai rapid la atingeri si reda imagini de o claritate si calitate mult mai buna. Tot pe acest ecran veti avea posibilitatea si de a va bucura de vizualizarea fotografiilor realizate, fie cu camera frontala de 5MP sau cu cea secundara de 1MP. Cea principala, daca este sa o aducem in discutie, beneficiaza de functia Auto Focus, iar calitatea selfie-urilor realizate cu cea secundara este una destul de buna, chiar si in conditii de iluminare scazuta deoarece este ajutata de luminozitatea ecranului.

O rulare a aplicatiilor fara probleme
Exista insa utilizatori sau posibili utilizatori care doresc un smartphone ce sa le permita o navigare pe internet fara nici un fel de probleme sau o rulare a diferitelor aplicatii fara intreruperi. Pentru ambele situatii este de analizat faptul ca acest device dispune de un procesor MTK6582 Quad Core de 1.3GHz, de o memorie RAM de 1GB, dar si de un soft de operare Android 5.0 Lollipop. Acestea sunt caracteristicile care te vor ajuta sa rulezi atat browserul, serviciul de e-mail, sa accesezi numeroase site-uri, dar si sa rulezi aplicatii si jocuri fara probleme. Printre aplicatiile cu care vine dotat acest smartphone gasim si cea GPS cu A-GPS care se va dovedi foarte utila mai ales in cazul in care vreti sa urmati o ruta sau sa calatoriti prin zone pe unde nu ati mai fost.

Cei care doresc insa sa se bucure de vizualizarea unui film, a unui fisier video sau care vor sa aiba mereu la indemana muzica preferata pot profita de memoria interna de 8GB de care dispune, iar daca aceasta este insuficienta pot apela la un card de maxim 32GB. Toate aceste caracteristici, dar mai ales acest dispozitiv poate fi achizitionat la un pret optim, la un pret care ilustreaza exact ceea ce poate realiza smartphone-ul.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:
Video pentru: "LG Spirit H420, 8GB, Black Titan: alege un smartphone ideal pentru tine"
Galerie foto: "LG Spirit H420, 8GB, Black Titan: alege un smartphone ideal pentru tine"

lg spirit h420.jpg
lg spirit h420 _2.jpg
lg spirit h420 _3.jpg
lg spirit h420 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro