Tehno News RO

Allview Viva Q8 Pro: o tableta ieftina pe placul oricui


Numele celor de la Allview, cel mai cunoscut producator roman de gadget-uri, este in principal legat de telefoanele acestora. Insa ei produc si tablete si, in general, acestea se bucura de aceleasi caracteristici. Sunt ieftine, dar totusi decente si foarte potrivite pentru cei care nu au un buget chiar atat de mare la dispozitie.

Descrierea de mai sus se potriveste foarte bine modelului Allview Viva Q8 Pro, o tableta buna, dar de la care nu trebuie sa va faceti asteptari foarte mari. Daca va doriti un model premium, acesta nu este cu siguranta cel potrivit. In schimb, daca va multumiti cu mai putin, puteti gasi ceva interesant si aici.

Allview Viva Q8 Pro

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2020


allview viva q8 pro.jpg

In primul rand, modelul de fata este unul mai micut, avand o diagonala de 8 inch (in comparatie cu tabletele mai mari care au si 10 inch) si o rezolutie la randul ei mai mica,de 1280 x 800 pixeli. Insa dimensiunile mai reduse ale acesteia aduc cu ele si o greutate inferioara, de doar 330 g. Asadar, tableta este mai usor de transportat si va incurca mai putin, oriunde veti merge cu ea. Nici in ceea ce priveste conectivitatea nu este una extraordinara, mai ales daca ne gandim ca nu are posibilitatea de a se conecta prin 3G, desi Wi-Fi obisnuit exista.

Allview Viva Q8 Pro

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2020


O configuratie nu extraordinara, dar care rezista
Daca vrei sa te joci, te multumesti cu internet Wi-Fi si aplicatiile dintre cele mai diverse te intereseaza, dar nu te superi daca mai si sacadeaza, aceasta tableta este foarte buna. Procesorul Cortex A7 Quad Core cu frecventa de 1.2 GHz nu este nici pe departe unul superior, dar este decent inca si te poate ajuta sa fii cat de cat conectat cu lumea din afara. La fel, memoria RAM de 1 GB este una decenta si asigura o functionare optima pentru un astfel de model. Capacitatea de stocare este de 8 GB, dar cum tableta suporta si un card de memorie, totul este in regula.

Aceasta are si microfon si difuzor incorporat, deci la nevoie poate sa fie utilizata si ca telefon (si un modem de Internet este necesar in acest caz). Pentru muzica si filme, este o tableta foarte buna, calitatea de redare fiind inalta, dar daca vrei sa faci poze, atunci trebuie sa cauti un alt model. Asta pentru ca modelul are doua camere foarte slabe, una de 2 MP si una de 0.3 MP. Sistemul de operare este si el un pic invechit, dar Android 4.4 ramane unul perfect utilizabil si usor de folosit.

In concluzie, Allview Viva Q8 Pro este o tableta care nu va impresiona probabil pe nimeni, dar este una cinstita, care isi face treaba destul de bine. Este o tableta pentru cumparatorii care nu sunt foarte pretentiosi si pentru cei care apreciaza la fel de mult un model ieftin si decent precum unul premium. Si cum Allview are un renume destul de bun in industrie, probabil este si un model cu o perioada de viata destul de mare, asa ca are toate sansele sa fie si unul convingator.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 27 februarie 2020 la:
Video pentru: "Allview Viva Q8 Pro: o tableta ieftina pe placul oricui"
Galerie foto: "Allview Viva Q8 Pro: o tableta ieftina pe placul oricui"

allview viva q8 pro _2.jpg
allview viva q8 pro _3.jpg
allview viva q8 pro _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro