Tehno News RO

Aparate foto la reducere de Black Friday 2017


Fotografiile de calitate nu pot fi facute utilizand camera foto care este incorporata in telefoanele mobile de tip smartphone din ziua de azi, oricat de performante ar fi acestea. Pentru calitatea aceea exceptionala, ai nevoie de un aparat de fotografiat care sa functioneze separat, iar pentru asta trebuie sa investesti cativa bani. Din fericire, in luna noiembrie poti sa gasesti aparate foto la reducere de Black Friday 2017, de la cele mai performante modele, pana la acelea care oricum sunt mai ieftine si in restul anului, facandu-le si mai accesibile cu aceasta ocazie.

eMAG Black Friday - Reduceri pana la 80%

Vezi reducerile valabile astazi, 24 septembrie 2020


emag black friday.png

Cauta aparate foto la reducere de Black Friday 2017 acum
Poti sa gasesti aparate foto la reducere de Black Friday 2017 care sa aiba preturi cuprinse intre 200 si 700 de lei, costul lor de achizitie variind tinand cont de cat de multe functii dispun respectivele modele. Fie ca vrei sa-ti cumperi pentru tine sau ca dar pentru altcineva, recomandat este sa profiti de promotiile la aparate foto la reducere de Black Friday 2017.

Prinde cele mai bune Oferte eMAG Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 24 septembrie 2020


Cel mai multe modele de aparate foto la reducere de Black Friday 2017 care au cel mai accesibil pret sunt, in general, compacte si automate. Important este sa realizezi ca rezolutia nu este un factor pe care trebuie sa-l iei in considerare, deoarece foarte muti mega pixeli nu iti garanteaza ca fotografia va fi cu adevarat reusita, ci tipul de senzor. Un senzor foarte bun este cel de tip CMOS sau CCD.

Zoom - ul optic este un factor relativ important, insa primeaza si mai mult gradul de luminozitate al aparatului. De aceea, incearca sa gasesti aparate foto la reducere de Black Friday 2017 care sa aiba o luminozitate mai mare, decat una mai mica, dar si un zoom pe masura. Astfel, vei putea sa realizezi fotografii mai clare chiar si in situatiile in care luminozitatea este mai scazuta.

Cele mai multe aparate foto la reducere de Black Friday 2017 de tip compact folosesc o sensibilitate ISO cuprinsa in intervalul 100 si 1.600, dar, daca stii unde si cum sa cauti, poti sa gasesti chiar si modele care sa foloseasca ISO de 3.200 ori chiar 6.400. Calitatea imaginilor poate sa scada, dar o valoare ISO mai buna va va lasa sa realizati fotografii chiar si noaptea sau cand puterea luminii nu este foarte mare.

Desigur, vei descoperi ca foarte multe aparate foto la reducere de Black Friday 2017 pot si sa filmeze, cele mai multe putand sa faca acest lucru in format HD 720p, existand si unele care folosesc rezolutia VGA (640 x 480 pixeli). Totusi, cea mai buna si mai cautata rezolutie este ceea de tip Full HD, pentru care va trebui sa dati cativa bani in plus.

Poti sa gasesti aparate foto la reducere de Black Friday 2017 care sa foloseasca ca si acumulatori bateriile de tip AA. De asemenea, ai grija la garantie si la cat de lunga este perioada oferita de catre comercianti - de preferabil, incearca sa gasesti una cu o perioada de garantie de doi ani.

Cumpara la cele mai mici preturi de Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 24 septembrie 2020Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro