Tehno News RO

Console Playstation la reducere de Black Friday 2017


Black Friday e ziua in care toate produsele mult visate devin mai accesibile, fiind o oportunitate excelenta pentru a cumpara cadouri pentru sine si pentru cei dragi. Consolele playstation se afla in topul preferintelor tuturor iubitorilor de gaming, fiind o achizitie ce nu trebuie ratata in timpul reducerilor de Black Friday.

eMAG Black Friday - Reduceri pana la 80%

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020


console playstation la reducere de black friday 2016.jpg

Gasim console Playstation la reducere de Black Friday 2017?
Indiferent daca ne aflam la prima console de joc sau facem un upgrade la cea existenta, sansele cele mai mari sunt sa dam peste oferte pentru console Playstation 4.

Prinde cele mai bune Oferte eMAG Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020


Playstation 4 e disponibila atat in varianta standard, cat si in cea slim, adaptandu-se astfel la orice spatiu disponibil. Consola Playstation 4 slim este mai mica si mai subtire ca niciodata, si arata foarte elegant, fiind o adevarata bijuterie.

Bineinteles, Playstation 4 vine cu posibilitatea conectarii la internet prin wireless, partajarea jocului pentru a lupta impotriva prietenilor, precum si cea de a transmite jocul in timp real pe Youtube, ori capturi de ecran pe Facebook sau Twitter. O noutate este adusa si de controlerul fara fir imbunatatit, cu atat mai intuitiv, mai usor si mai ergonomic decat pana acum.

Ne asteptam sa gasim console Playstation 4 la reducere de Black Friday 2017 atat in formatul de 500 GB, cat si in cel de 1 TB. Vor exista de asemenea pachete care includ si jocuri, afacerea fiind astfel cu atat mai atractiva.

Bineinteles, nu vor fi de ignorat nici ofertele de console Playstation 3, si ele pentru variantele standard sau slim. Acestea vor avea preturi cu atat mai mici si reprezinta o alegere ideala pentru cei care vor sa profite de preturi ultra reduse. Ofertele pentru Playstation 3 sunt totodata utile pentru cei care vor sa incerce pentru prima oara o consola Playstation si nu vor sa investeasca din start o suma foarte mare. Avand in vedere ca si oferta de jocuri compatibile cu Playstation 3 este destul de mare, alegerea este chiar foarte atractiva.

Consolele Playstation sunt un cadou special pentru copii, iar Black Friday este momentul potrivit pentru a economisi.

Anul acesta numarul de magazine online cu reduceri de Black Friday este cu atat mai mare decat anul trecut. Campania este desfasurata incepand cu data de 17 noiembrie de catre cele mai multre dintre magazine, multe dintre ele optand sa prelungeasca perioada pana pe data de 24, data oficiala de Black Friday 2017 pentru SUA.

Printre magazinele in care vom gasi console Playstation la reducere de Black Friday 2017 se numara eMAG, evoMAG, Cel, PC Garage si multe altele. Reducerile vor ajunge pana la 65-70%, asa ca merita cu siguranta sa fim cu ochii pe lansarea acestora. Gamerii sunt una dintre principalele categorii de cumparatori, fiind un motor principal pentru campanie. Ne asteptam astfel ca produse de top precum consolele Playstation 4 sa se vanda intr-un timp scurt. Viteza de reactie este esentiala pentru acest sector de produse, unde competitia este mereu acerba, la fel ca in sesiunile de joc. Sa ne pregatim asadar pentru plasarea comenzilor si sa ne bucuram apoi de jocuri alaturi de cei dragi.

Cumpara la cele mai mici preturi de Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro