Tehno News RO

Scutece Pampers la reducere de Black Friday 2017


Intr-un interviu acordat de echipa de organizare Black Friday a celor de la eMAG am putut afla ca una dintre atractiile principale de anul acesta va fi reprezentata de reducerile la Pampers. Cererea pentru scutecele si articolele pentru copii a inregistrat o crestere foarte mare in ultimii ani, categoria ocupand si primul loc pe numarul de comenzi. Magazinul s-a adaptat perfect, oferind reduceri dintre cele mai atractive. Black Friday este campania principala a anului, asa ca preturile vor scadea spectaculos si vom putea cumpara scutece la cel mai mic pret posibil.

eMAG Black Friday - Reduceri pana la 80%

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020


pampers la reducere de black friday 2016.jpg

In ce magazine gasim Pampers la reducere de Black Friday 2017
eMAG anunta oferte foarte bune pentru o gama larga de pampersi pentru toate varstele si in pachete in diverse combinatii. Spre exemplu, anul trecut un pachet Pampers Active Baby 4 Maxi Mega Box cu 162 de bucati a avut un pret de 189 de lei si a inclus si 6 pachete de servetele umede cadou. Preturile pentru anul acesta vor fi cel putin la fel de atractive precum cele de anul trecut.

Prinde cele mai bune Oferte eMAG Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020


Ofertele la alte branduri de scutece vor si ele prezente, cu siguranta. Asa cum anul trecut pachetul Pufies Mini Collection Jumbo Pack 2 cu 86 de bucati a avut un pret de 50 de lei, ne asteptam ca si campania urmatoare sa contina oferte asemanatoare.

Scutecele reprezinta unul dintre cele mai mari costuri din primii ani de viata ai copilului, fiind necesar sa se foloseasca un numar foarte mare. Este astfel extrem de util sa profitam de campania Black Friday 2017 pentru a ne asigura ca beneficiem de salvarea unor sume importante si ca avem la dispozitie pampersi pentru mai mult timp.

Printre magazinele online in oferta carora vom gasi Pampers la reducere de Black Friday 2017 se mai numara si Cel, Noriel, Elefant, Vexio si multi altii. Dupa cum spuneam si mai sus, pampersii sunt un produs necesar, cu o cerere foarte mare si care genereaza vanzari considerabile. Nu este astfel de mirare ca numarul de magazine care au inclus pampersii in ofertele lor este in continua crestere.

Anul acesta, campania de Black Friday se lanseaza in data de 17 noiembrie in cele mai multe dintre magazinele online. O parte dintre acestea vor prelungi reducerile si pe perioada weekend-ului sau a intregii saptamani care urmeaza, pana pe 24 noimebrie. Exista asadar suficient timp pentru a profita de niste preturi bune, desi este ideal sa facem cumparaturile cat mai devreme in campanie, astfel incat sa ne asiguram ca prindem cele mai bune preturi si stocuri pentru produsele care ne intereseaza.

Black Friday 2017 anunta preturi foarte bune pentru toate categoriile de pampersi, chilotei si scutece, fiind o oportunitate pentru a actualiza depozitele in mod inteligent si a economisi foarte mult. Profitand de oferta de Pampers la reducere de Black Friday 2017 vom putea salva mai multi bani pentru alte articole necesare copilului, precum si pentru casa. Black Friday aduce reduceri la milioane de produse, astfel incat sa avem la indemana toate cele necesare la cele mai mici preturi din an.

Cumpara la cele mai mici preturi de Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro