Tehno News RO

SSD - uri la reducere de Black Friday 2017


Vinerea Neagra este un eveniment international in care marii comercianti din lume ofera reducere la produsele din stoc, din dorinta de a atrage cat mai multi clienti pentru a-si mari cifra de afaceri. Asta inseamna ca, daca iti faci cumparaturile in perioada in care se organizeaza evenimentul, poti sa economisesti foarte multi bani. Daca vrei sa-ti cumperi produse IT sau aparate electronice, care sunt, de cele mai multe ori, mai scumpe, de Black Friday este momentul sa actionezi, pentru ca poti gasi anumite obiecte cu discounturi mai mari de 50 de procente.

eMAG Black Friday - Reduceri pana la 80%

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020


ssd - uri la reducere de black friday 2016.jpg

Din aceasta categorie fac parte si SSD - urile (Solid State Disk), care sunt un tip mai nou de hard disk. Acum poti gasi SSD - uri la reducere de Black Friday 2017, discounturile fiind de cateva zeci de procente. Initial, nu puteai sa cumperi SDD - uri decat de la compania Samsung, insa, in ziua de astazi, acestea sunt produse de mai multe companii din toata lumea. Produsele sunt cautate ca urmare a faptului ca ratele de consumare a energiei sunt mai scazute, in timp ce viteza de transfer este mai mare. Acest lucru le face foarte utile, in mod special pentru cei care au laptop.

Prinde cele mai bune Oferte eMAG Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020


Ca sa gasesti SSD - uri la reducere de Black Friday 2017 nu trebuie decat sa mergi intr-un magazin de specialitate sau sa intri pe situri web care fac parte din domeniul IT&C si electronice, aici gasind sigur ceea ce cauti.

Cum se alege un SSD
SSD - urile se impart intre cele cu memorie DRAM si cele cu memorie NAND, aceasta din urma pastrand informatia chiar si daca a fost oprit computerul, fiind regasita si la cardurile de memorie sau stick - urile USB. Un SSD DRAM are o viteza superioara de accesare a informatiei pentru a accelera aplicatiile si, in general, dispune de o baterie incorporata si un sistem de back - up pentru informatie.

Unul dintre cele mai atractive lucruri la aceste produse este faptul ca au o viteza foarte mare de acces a fisierelor si prezinta o rezistenta superioara la socuri, spre deosebire de hardurile tipice. De aceea, oamenii cauta SSD - uri la reducere de Black Friday 2017, pentru a se bucura de o tehnologie superioara. Ba, chiar mai mult, SSD - urile sunt foarte fiabile, putand sa transfere cate 20 de GB de informatie intr-o singura zi pe un SSD de 120 de GB, conform unor surse de specialitate.

Aceste SSD - uri la reducere de Black Friday 2017 prezinta si un consum scazut de energie si de spatiu, avand si o greutate mai mica, de mai putin de 100 de grame in majoritatea cazurilor, mai ales comparativ cu un hard disc clasic, acest lucru dovedindu-se foarte util pentru laptopuri si ultrabook - uri.

Dupa cum se observa cu ochiul liber, oferta de SSD - uri la reducere de Black Friday 2017 este foarte diversa, deci ai de unde sa alegi, atat dupa calitatile pe care doresti sa le aiba, cat si dupa bugetul pe care ti l-ai propus.

Cumpara la cele mai mici preturi de Black Friday

Vezi reducerile valabile astazi, 19 septembrie 2020Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro