Tehno News RO

Tableta Allview Wi7 A: un model de tableta pe toate gusturile


Piata produselor IT este una foarte variata, iar lupta cea mai acerba se da la varf intre mai marii producatori, dar acest lucru nu inseamna ca ceilalti nu trebuie luati in calcul. Chiar daca au o piata mult mai restransa, ceilalti producatori vin pe piata cu produse variate, produse care pot face fata cu brio oricarei provocari din partea utilizatorului, aceasta fiind si situatia celor de la Allview.

Tableta Allview Wi7 A

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 mai 2018


tableta allview wi7 a _3.jpg

Tableta Allview Wi7 A este un device foarte fiabil dar, in acelasi timp, foarte performant. Cu o dimensiune de 19.4 x 10.7 x 0.97cm, aceasta intra in categoriile de tablete ultra slim, iar greutatea de 283.7 grame nu face altceva decat sa o recomande utilizarii de orice fel si in orice moment. Avand in vedere aceste caracteristici, dar si ecranul de 7 inch, poti sa iei aceasta tableta in geanta sau in poseta oriunde ai merge si, in acelasi timp, sa te ocupi atat de problemele legate de serviciu cat si de relaxarea ta.

Ecranul de 7 inch mentionat mai sus trebuie sa stii ca dispune de o tehnologie TN LCD, un display Capacitive Multi-Touch, dar si de o rezolutie de 1024x600 pixeli, detalii ce iti vor oferi posibilitatea de a vizualiza imagini la o calitate foarte buna. Daca participati la unele evenimente sau vreti, pur si simplu, sa imortalizati un anumit peisaj, camera principala de 2.0 MP va va ajuta in acest sens, iar daca vreti sa va faceti un selfie care mai apoi sa il postati pe retelelede socializare, puteti utiliza camera secundara de 0.3MP.

Tableta Allview Wi7 A

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 mai 2018


Mica, dar puternica
Trecand la aspectul performantelor pe care le asigura aceasta tableta, gasim un procesor Intel Atom Quad Core cu o frecventa de 1.33 GHz dar care prezinta caracteristici de accelerare a functionarii la o viteza de pana la 1.83 GHz. Atat procesorul, cat si chipsetul video Intel HD Graphics si memoria RAM de 1 GB DDR3 iti vor garanta o rulare foarte buna si o experienta la fel de buna a celor mai noi jocuri sau aplicatii. Daca nu sunteti pasionati de jocuri, dar doriti sa treaca timpul mult mai repede intr-o calatorie, puteti alege varianta vizualizarii unui film stocat pe aceasta. Capacitatea de memorie de care dispune in acest sens este una de 16GB, dar care poate fi extinsa cu ajutorul cardurilor de memorie pana la valoarea ei maxima de 32 GB.

Intrucat conteaza foarte mult mobilitatea si libertatea de miscare, in cazul acesteia gasim functia Bluetooth 4.0 care va garanta transferul mult mai rapid al fisierelor, dar si posibilitatea de conectare la unele device-uri sau periferice precum o imprimanta, scapand astfel de incomodele fire. In materie de navigare pe internet, tableta Allview Wi7 A dispune de o tehnologie wireless 802.11 b/g/n care iti va da posibilitatea sa accesezi anumite retele wireless si, astfel, vei putea sa fii informat dar si sa pastrezi legatura cu prietenii tai prin intermediul retelelor sociale.

Avand un produs modern, cu un sistem de operare modern, un sistem Android 4.4 KitKat, dar cu un pret acceptabil, aceasta tableta este una care se adreseaza tuturor tipologiilor de utilizatori dar si celor pasionati de acest domeniu.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 23 mai 2018 la:Galerie foto: "Tableta Allview Wi7 A: un model de tableta pe toate gusturile"

tableta allview wi7 a.jpg
tableta allview wi7 a _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro