Tehno News RO

Televizor LED Toshiba 32L1533DG: fii la curent cu ultimele stiri!


Schimbarile produse in societate, in ultima perioada, ne impun sa fim in pas cu tehnologia pe toate planurile, pentrua avea acces la informatiile vitale si la noutatile care ne pot schimba sau imbunatati viata. Astfel, si in ceea ce priveste televizoarele, putem beneficia de aceste schimbari tehnologice si putem avea de fiecare data experiente frumoase la fiecare utilizare a acestora, de la vizionarea filmelor in fomate FullHD sau a pozelor pana la urmarirea emisiunilor TV preferate, sau chiar la conectarea acestuia cu alte dispozitive din casa. Putemsa beneficiem,totodata, de un sunet similar cu cel de la cinema. Pentru a beneficia de toate acestea, intr-un singur produs, aveti nevoie de televizorul LED Full HD Toshiba 32L1533DG.

Televizor LED Toshiba 32L1533DG

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


televizor led toshiba 32l1533dg.jpg

Pe partea de design avem un produs modern,cu o carcasa de culoare neagrasi un stand elegant ce se potriveste oricarei incaperi, fie ca vorbim de un living sau de un dormitor. Dimensiunile acestuia cu stand sunt de736 x 487 x 230 mm, iar fara stand de 736 x 452 x 97 mm, iar greutatea este de 6.5 kg. Acum veti sti exact unde anume se potriveste in decorul camerei in care il veti dispune. Ecranul are o dimensiune a diagonalei de 80 cm si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, astfel ca veti putea viziona filmele sau canalele TV preferate la o calitate foarte buna si pe un ecran generos.Tot in ceea ce priveste caracteristicile video, Toshiba 32L1533DG are un aspect al imaginii in formatul 16:9 si caracteristici superioare precum AMR+ 200 si Digital Noise Reduction, ce asigura o claritate mai buna a imaginilor atunci cand este nevoie. Pentru a va oferi experiente si mai variate, in concordanta cu sistemul video, sistemul audio este de tip Nicam Stereo si are doua iesiri sunet RMS a cate 6 W fiecare. Mai vine si cu doua caracteristici superioare ale sunetului, Dolby Digital Pulse si Dolby Digital care au rolul de a oferi un sunet clar si bogat, astfel incat impreuna cu celelalte caracteristici video prezentate vor face fiecare vizionare si mai placuta. Mai dispune si de un player multimedia integrat, fapt ce va va convinge de caracteristicile sale recomandabile pe linie de multimedia.

Televizor LED Toshiba 32L1533DG

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


Conecteaza-te cu device-ul preferat !
Pe partea de conectori, avem conexiuni precum cele doua porturi HDMI, slotul CI+, o intrare D-sub, una Scart de tip RGB si un set de casti minijack. Daca, insa, doriti sa vizionati un film direct pe acest TV, este necesar sa folositi un memory stick ce are filmul preferat, iar cu ajutorul portului USB 2.0 veti beneficia de experienta video in cel mai scurt timp. Datorita conectorilor sai, puteti sa conectati acest TV si la laptopul personal pentru a naviga pe internet sau pe retelele de socializare, insa pe un monitor mult mai mare.Tunerul DVD-T/C este unul de ultima generatie si va garanteaza ca nu veti avea de suferit daca se va trece in viitor doar la reteaua digitala. Pe langa aceste caracteristici, mai are si altele speciale, dintre care enumeram Hotel Mode si EPG 8 zile.

Pentru cei care doresc un televizor bun, cu o diagonala generoasa ce ofera pe partea de imagine caracteristici recomandate, Toshiba 32L1533DG ar putea fi ceea ce cautati. Trebuie insa sa tineti seama ca acest televizor nu este unul smart, dar pentru cei care apreciaza televizorul la valoarea sa intitiala este o varianta de achizitie buna.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:Galerie foto: "Televizor LED Toshiba 32L1533DG: fii la curent cu ultimele stiri!"

televizor led toshiba 32l1533dg _4.jpg
televizor led toshiba 32l1533dg _3.jpg
televizor led toshiba 32l1533dg _2.jpg
televizor led toshiba 32l1533dg _5.jpg
televizor led toshiba 32l1533dg _6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro