Tehno News RO

Televizor LED Utok U28HD1: un model bun de la un producator respectabil


Cei de la Utok incep sa fie o firma destul de cunoscuta pe piata de electronice din Romania. Asta mai ales daca te interesezi periodic de ce produse la pret redus au mai aparut prin magazine. Si Utok chiar au o serie de modele de televizoare accepabile din toate punctele de vedere si, mai important, toate cu data de productie 2015.

Televizor LED Utok U28HD1

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 iunie 2018


televizor led utok  u28hd1.jpg

Utok U28HD1 este al doilea cel mai mare televizor din gama si, in conditii normale, acesta poate sa fie de folos, fie ca un al doilea televizor din casa, sau poate chiar ca primul, daca nu este montat intr-o camera foarte mare.

Diagonala de 71 cm
La o diagonala de 71 cm, acesta este un pic mai mic decat modelele obisnuite, care incep de pe la 80 cm. Dar, chiar si asa, el ofera o imagine buna si destul de clara, diferentele nefiind unele prea mari. Daca este montat in dormitor, unde de altfel ar sta si cel mai bine, probabil ca va oferi suficient de multe avantaje. Cel mai important dintre ele este insa pretul, televizorul fiind unul dintre cele mai ieftine din categoria sa.

Televizor LED Utok U28HD1

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 iunie 2018


Din pacate, tot legat de aspect, poate sa apara si o eventuala plangere. Rama sa este una destul de mare, mai ales in partea de jos. Este adevarat ca pe aceasta sunt montate si butoanele de comanda (pentru momentele in care telecomanda nu poate sa fie utilizata), dar cum in ziua de astazi se cauta televizoarele cu o rama cat mai subtire, designul poate fi afectat in acest caz.

Cat despre performantele acestui televizor, ele se ridica totusi la un nivel acceptabil, potrivit pretului cerut. Nu sunt spectaculoase, dar cu siguranta cineva care nu are pretentii foarte mari se poate bucura de ceea ce ofera un astfel de model. Televizorul este unul HD, dar, din pacate, optiunea Smart ii lipseste, lucru de astfel de inteles, dat fiind costul. Totusi, nu se poate spune ca rezolutia de 1366 x 768 pixeli este slaba in conditiile date, iar sunetul este cu siguranta unul bun. Numarul de optiuni pentru costumizarea imaginii nu este foarte mare, dar calitatea acesteia este una decenta inca de la inceput, asa ca nici nu este nevoie de prea multe interventii din acest punct de vedere.

Dincolo de acestea, televizorul este capabil sa redea filme de pe stick multumita portului USB 2.0 cu care este dotat, are intrari HDMI si PC si se poate conecta si la console pentru a experimenta cele mai noi jocuri.

Asadar, nu trebuie sa va asteptati la foarte multe de la un astfel de model, dar daca totusi stiti ce vreti de la el, nu prea aveti cu ce sa fiti dezamagiti. Utok U28HD1 este, in primul rand, un model ieftin, iar acest lucru vine cu avantajele si dezavantajele sale. Este si un televizor simplu de utilizat, usor (are doar 4.5 kg) si util. Dar nu este prea modern si unii oameni ar putea sa fie nemultumiti din acest punct de vedere. Totusi, luand in considerare costurile, cumpratorii nu ar avea de ce sa fie dezamagiti.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 iunie 2018 la:Galerie foto: "Televizor LED Utok U28HD1: un model bun de la un producator respectabil"

televizor led utok  u28hd1 _2.jpg
televizor led utok  u28hd1 _3.jpg
televizor led utok  u28hd1 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro