Tehno News RO

UTOK Hello 10Q: o tableta foarte versatila


In ultima perioada, tabletele au devenit din ce in ce mai populare si mai cautate de toata lumea. Acestea au prins teren intrucat sunt usor de luat unde aveti nevoie si, in plus, pot oferi cam toate posibilitatile pe care le ofera un laptop. Astfel, daca va doriti o tableta cu un display generos, sistemul de operare Android, cel mai raspandit si, nu in ultimul rand, cu o autonomie de lucru buna, atunci tableta UTOK Hello 10Q ar putea fi o alegere buna.

Tableta UTOK Hello 10Q

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


utok hello 10q.jpg

Alege surprizele performantei
Designul sau este unul modern si este dat de carcasa din material de buna calitate de culoare negru, dar si de colturile usor rotunjite. Diagonala ecranului LCD de 10.1 inch este una generoasa, fapt ce va oferi cele mai bune experiente atunci cand veti dori sa vizionati un film sau sa jucati un game preferat. De altfel, rezolutia de 1024 x 600 pixeli si display-ul cu Capacitive Multi-Touch 5 puncte este inca un avantaj al tabletei. Greutatea de doar 600 g si dimensiunile de 262 x 163 x 10mm fac din acest device unul portabil, deci il puteti lua cu dumneavoastra oriunde va deplasati.

Tableta UTOK Hello 10Q

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


O surpriza a tabletei este procesorul Quad-Core model MTK8382 cu o frecventa de 1.3 GHz ce va raspunde in mod rapid sarcinilor la care este supusa, chiar si atunci cand vorbim de mai multe aplicatii rulate concomitent. Memoria interna are o capacitate RAM de 1024 MB, iar pentru a stoca produsele multimedia preferate puteti folosi spatiul de stocare de 8 GB. Daca acesta nu este de ajuns, aveti varianta utilizarii unui card de memorie microSD cu o capacitate maxima de 32 GB.

Pe partea de multimedia beneficiati de o camera web principala, in spate de 2 MP, deci una rezonabila am putea spune, iar pentru selfie-uri puteti folosi camera secundara din spate de 0.2 MP. Tableta suporta multe formate video, audio si de imagine, dar si eBook precum ePUB si PDF. Placa video este una medie ca si performanta, chipset video de la Mali 400 MP2. In ceea ce priveste comunicatiile, vine cu reteaua 3G: 900/2100, Bluetooth 4.0 si wireless. Deci va puteti conecta la diferite dispozitive, dar si la retelele Wi-Fi de internet la care aveti acces. Continuand cu partea de conectare, beneficiati de o iesire audio de 3.5 mm si un micro USB de 2.0. Veti putea conecta la tableta laptopul sau telefonul dumneavoastra pentru a transfera poze, filme sau diferite informatii de care aveti nevoie.

Sistemul de operare Android 4.4 KitKat este unul intuitiv, cu un design imbunatatit si multe functii de securitate sporite. Vei putea avea acces la o multime de aplicatii cu ajutorul aplicatiei Magazin Play, astfel iti vei seta interfata dupa cum doresti. Totodata, acest sistem de operare ofera o surpriza in plus, un sistem multitasking performant ce va va ajuta sa treceti cu usurinta de la aplicatii de tip office la cele sociale sau la jocurile preferate.

Daca v-ati decis ca aceasta tableta se potriveste asteptarilor dumneavoastra, atunci este necesar sa mai cunoasteti faptul ca are o autonomie de lucru de pana la 6 ore, iar pretul de achizitie este unul accesibil pentru orice doritor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "UTOK Hello 10Q: o tableta foarte versatila"

utok hello 10q _2.jpg
utok hello 10q _3.jpg
utok hello 10q _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro