Tehno News RO

Frigider cu o usa Haier HTTF-406S: compact si eficient


Alegerea unui frigider nu este niciodata un lucru usor, mai ales ca aceasta trebuie sa satisfaca nevoile intregii familii. De fapt, chiar si atunci cand o persoana decide sa se mute singura, alegerea frigiderului poate fi un lucru destul de dificil. Sunt o multime de caracteristici de care trebuie sa se tina cont, incepand cu clasa energetica ce genereaza un consum cat mai redus si terminand cu numarul de sertare si cat de incapator este dispozitivul respectiv. Insa, pentru cei care au nevoie de o sugestie buna, o alegere in acest sens este modelul de frigider cu o usa Haier HTTF-406S.

Frigider cu o usa Haier HTTF-406S

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 aprilie 2024


haier httf-406s.jpg

Designul si partea tehnica se completeaza reciproc
Acest model Haier HTTF-406S este unul destul de compact. Nu este un frigider mic, precum cele stil mini bar ce se gasesc in camerele de hotel. Insa, este un frigider mai putin incapator decat alte modele de pe piata. El este recomandat in special persoanelor care locuiesc singure sau care au obiceiul de a calatori foarte mult, neavand nevoie sa pastreze foarte mult alimente la rece. Tocmai de aceea, modelul se gaseste adesea in casele de vacanta. Un alt aspect important, dincolo de dimensiunea compacta, este faptul ca frigiderul are culoarea gri inox, fiind o culoare destul de simplu de asortat in bucatariile moderne. In plus, aceasta se dovedeste foarte usor de curatat. Este in acelasi timp si usor de transportat, avand o greutate bruta de doar 20 kg. Asa ca, daca intentionati sa va mutati, acest frigider nu va va lipsi din bagaj.

Frigider cu o usa Haier HTTF-406S

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 aprilie 2024


Frigiderul cu o usa Haier HTTF-406S face parte din clasa de eficienta economica A+, ceea ce inseamna ca el consuma cu 25% mai putina energie decat alte modele situate in clasa A. De fapt, consumul anual este de 110 kWh/an. Nivelul acustic este de doar 42 dB, ceea ce inseamna ca el poate fi asezat si in camera in care utilizatorul intentioneaza sa se odihneasca. Astfel, daca nu aveti spatiu suficient in bucatarie sau daca intentionati sa puneti un frigider si in camera, nu trebuie sa va faceti griji ca zgomotul va va deranja in cazul acestui model. De asemenea, dispozitivul este recomandat si in cazul birourilor. Astfel ca, daca vreti sa va rasfatati angajatii, o idee buna este adaugati un astfel de frigider in birou.

Volumul net total al frigiderului Haier HTTF-406S este de 73 L, avand si doua rafturi din sticla rezistenta, capabila sa sustina chiar si mancarurile ceva mai grele. Exista si doua suporturi pe usa, pentru sticle sau alte asemenea obiecte. Compartimentele pentru fucte si legume sunt si ele prezente. In ceea ce priveste congelatorul, acesta are un volum net de 9 L si un singur compartiment. Capacitatea sa de congelare este de 4 kg/24 h.

Avand in vedere toate informatiile privind caracteristicile acestui model Haier HTTF-406S, precum si faptul ca el vine cu un pret foarte bun, frigiderul se dovedeste o alegere buna pentru mai multe tipuri de utilizatori. Demn de luat in cazul este si faptul ca el este dotat cu sistemul No Frost, care are rolul de a raci alimentele, fara a le ingheta. Acesta contribuie si la mentinerea prospetimii.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 29 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Frigider cu o usa Haier HTTF-406S: compact si eficient"

haier httf-406s_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro