Tehno News RO

LG 42LF561V: mai mult decat un televizor


Tehnologia nu inceteaza sa ne aduca noi si noi produse pentru o gama variata de utilizari, de la produse electrocasnice la cele folosite pentru relaxare, informare sau petrecerea timpului liber. Pentru ultimele variante avem disponibil si recomandat un televizor produs de LG, mai exact televizorul LED LG 42LF561V Full HD.

Televizor LG 42LF561V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 aprilie 2024


lg42lf561v.jpg

Privit, acest televizor ne ofera in primul rand informatii despre posibilitatea de montare si de utilizare in cadrul locuintei, deoarece aveti optiunea de a-l utiliza atat in mod standard pe un corp de mobila sau optiunea de a-l monta pe un perete pentru o experienta vizuala mai buna. Daca alegeti optiunea standard, acest televizor va avea o dimensiune totala de 961 x 610 x 218mm, iar daca mergeti catre optiunea moderna de montare pe un perete, dimensiunea acestuia va fi de 961 x 567 x 55.5mm, in ambele situatii manevrarea fiind foarte usoara datorita greutatii de 9.5 kilograme pe care o are. Aceasta dimensiune ne ajuta sa ne dam seama si despre diagonala foarte generoasa de 106cm a ecranului si care va aduce o experienta video deosebita.

Televizor LG 42LF561V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 aprilie 2024


O imagine deosebita
Ecranul acestui televizor este unul LED cu o rezolutie de 1920x1080 pixeli specifica formatului Full HD si un aspect al imaginii de 16:9. Aceste detalii nu sunt suficiente pentru a va face o idee despre nivelul de performanta al televizorului, fapt pentru care trebuie sa specificam si caracteristicile de Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, dar si Dynamic Color Enhancer. Aceste functii sunt cele care vor aduce o imagine asemanatoare cu cea reala, iar daca este sa le asociem cu caracteristica audio de 2x 10W cu Dolby Digital, Sistem Surround sau Optical Sound Sync,puteti sa va bucurati in propria locuinta de un colt de natura sau sa va transpuneti in locul actiunii.

Utilizarea televizorului poate sa fie si pentru alte activitati de relaxare precum vizionarea unui meci, vizionarea unui film sau jucarea anumitor jocuri cu ajutorul numeroaselor console disponibile. Oricare ar fi optiunea,experienta va fi una pe masura si veti avea posibilitatea de a apela pentru realizarea conexiunii la porturile de care dispune, iar in spatele acestui televizor vom gasi un slot CI+, o iesire audio digitala si o intrare USB 2.0, o intrare Scart si una HDMI. Aceste porturi vor fi de folos nu numai in cazul in care veti utiliza o anumita consola, ci si atunci cand vreti sa rulati anumite continuturi precum filmele, muzica sau sa impartasiti cu ceilalti ce ati fotografiat sau inregistrat in vacanta. In acest caz, va fi de ajutor prezenta playerului multimedia integrat si posibilitatea de a conecta un suport de memorie extern sau direct aparatul.

Cu un pret destul de avantajos, acest televizor este unul care va avea grija si de energia consumata, indiferent de utilizarea ca simplu televizor sau ca si interfata, deoarece dispune de prezenta senzorului Motion Eco care reduce consumul de energie prin reducerea luminozitatii in functie de viteza continutului rulat. Veti putea folosi si functia de economisire inteligenta care in momentul rularii anumitor fisiere audio va stinge ecranul televizorului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "LG 42LF561V: mai mult decat un televizor"

lg42lf561v _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro