Tehno News RO

Televizor LED Horizon 20HL719H: Fiecare cu relaxarea proprie


Se poate intampla ca tocmai atunci cand incepe un film la televizor sau un meci de fotbal sa mai inceapa pe un alt canal o emisiune de divertisment pe care ceilalti membri ai familiei vor sa o priveasca. Acest lucru poate fi un inconvenient, dar, la fel de bine se poate rezolva atat timp cat aveti la dispozitie mai multe televizoare in locuinta voastra si poate fi un mod prin care copiii vor putea viziona emisiuni speciale pentru ei. Daca acest lucru nu se poate aplica inca in locuinta voastra, poate acum este momentul sa va alegeti inca un televizor iar un model avantajos poate fi Horizon 20HL719H.

Televizor Led Horizon 20HL719H

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 mai 2024


horizon 20hl719h.jpg

Acest model de televizor poate fi o solutie foarte buna pentru voi din mai multe motive, iar asta se vede inca din partea de design care va aduce un model de televizor compact, un model care va asigura o utilizare sigura si stabila. Motivul care poate face din acest model o solutie, chiar si pentru cei cu copii, este stabilitatea pe care o poate avea chiar daca veti alege instalarea sa cu suportul cu care este prevazut. Trebuie totusi sa va orientati in privinta montarii si dupa dimensiunea pe care Horizon 20HL719H o are si este vorba de 473 x 294 x 34 mm daca veti alege varianta de montare fara stand si de 473 x 328 x 134 mm pentru varianta cu standul cu care este prevazut.

Televizor Led Horizon 20HL719H

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 mai 2024


Un alt motiv pentru care acest model poate fi o solutie foarte buna este dat de dimensiunea ecranului, iar diagonala de 51 cm va va aduce imagini destul de reusite, indiferent de ceea ce alegeti sa vizionati. Aceasta diagonala vine insa insotita si de o rezolutie de 1366 x 768 pixeli speicifica formatului HD, iar in activitatea de a oferi imagini deosebite mai este insotita de un display Edge LED cu un contrast nativ de 1000:1 si cu o luminozitate de 200 cd/mp.

Un televizor modern
Chiar daca il veti alege ca si un al doilea televizor, modelul Horizon 20HL719H va ofera totusi o gama variata de utilizari, iar acest lucru este dat de porturile cu care este prevazut. Intre aceste porturi veti avea la dispozitie o intrare PC (D-sub 15 pini), o intrare USB 2.0, o intrare component, o intrare Scart dar si un port HDMI si un slot CI+. Toate acestea va ofera posibilitatea sa utilizati console pentru jocuri, dar, la fel de simplu si sisteme sau device-uri pentru a viziona un film. Datorita intrarii PC, veti putea opta pentru a folosi acest televizor chiar si pe post de monitor pentru PC-ul vostru si nu veti avea nici un fel de probleme.

Tot in cadrul utilizarilor diverse veti mai beneficia de un player multimedia integrat care va ofera posibilitatea de a asculta muzica preferata, de a viziona filmul sau serialul preferat sau chiar si unele fotografii din concediu direct de pe suportul extern de memorie. Oricare ar fi insa varianta aleasa, sunetul de care veti beneficia va fi unul destul de bun si este oferit de sistemul Nicam Stereo de 2 x 2.5 W. Tot ce mai trebuie sa faceti este sa decideti daca pretul aferent acestui televizor este unul avantajos sau nu.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 2 mai 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED Horizon 20HL719H: Fiecare cu relaxarea proprie"

horizon 20hl719h_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro