Tehno News RO

Televizor Smart Android Sony BRAVIA 43XF8096: cu ceva in plus


Pentru multi televizorul poate fi doar un simplu element prezent in cadrul unei locuinte, a unui birou sau poate a unei anumite incaperi, insa cu siguranta exista si persoane care vad mult mai mult intr-un astfel de produs.

Pentru acestia exista si o noua gama, una mai moderna pe care pot sa o foloseasca spre avantajul lor, si mai mult spre obtinerea unui nivel de confort sporit pentru locuinta lor sau pentru toti cei care vor privi la acesta. Sony BRAVIA 43XF8096 poate fi vazut ca un model care sa fie avantajos pentru voi si pentru o gama variata de utilizari, iar detaliile privind utilizarile si pozitionarea sa se vada din lista de caracteristici pe care le detine.

Televizor LED Smart Sony BRAVIA 43XF8096

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


sony bravia 43xf8096.jpg

Ceva mai bun este cu siguranta ceea ce se poate spune despre Sony BRAVIA 43XF8096, iar asta inca de la distanta si inca de la partea de analiza exterioara prin intermediul finisajelor foarte reusit, dar mai ales a gabaritului.

Partea de dimensiune este una care se poate lega si functie de modul de utilizare al acestui televizor, si veti avea posibilitatea de a il aseza cu standul cu care este prevazut, ceea ce va ofera si o dimensiune de 96.4 x 61.7 x 24.2 cm.

Exista cazuri sau posibilitatea de a instala acest model si suspendat, si asta pentru ca cei care ii pregatesc poate o pozitionare intr-un local sau o sala de asteptare, iar sistemul de prindere VESA 100x200 permite si o dimensiune de 96.4 x 56.7 x 5.7 (1.4)

Televizor LED Smart Sony BRAVIA 43XF8096

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Ceva modern
Daca am solutionat partea de instalare functie de utilizare sau de preferinte vom avea de vazut acum partea de functionare, si daca aveti in plan mai mult decat o utilizare de simplu televizor o sa va poata ajuta si porturile disponibile. Exista posibilitatea ca prin intermediul unor intrari USB, a unora HDMI sau iesire audio digitala sa puteti sa conectati atat unele console pentru gaming, unele sisteme video sau poate unele audio. Pentru cei care poate vor sa vada un film sau sa ruleze unele continuturi direct de pe un suport extern de memorie Sony BRAVIA 43XF8096 ofera playerul multimedia integrat.

Modernitatea pe care o ofera sau pe care Sony BRAVIA 43XF8096 o poate pune la dispozitia voastra nu se limiteaza doar la ceea ce am precizat deja intrucat veti putea sa va bazati si pe o tehnologie Wi-Fi integrata dar si una Bluetooth. Aceste elemente impreuna cu functia de Smart TV permite sa realizati numeroase conexiuni dar in acelasi timp permite sa va bucurati si de partea de accesare a internetului si a unor platforme online. Indiferent de utilizare nu trebuie sa lasam in umbra faptul ca totusi discutam si despre un model de televizor al carui ecran are 108cm, dar mai ales cu o rezolutie Ultra Hd 4K si cu numeroase caracteristici superioare ale imaginii.La toate caracteristicile specificate deja mentionarea unora precum tehnologia HDR 4K, trilluminos, 4K X-Reality Pro sau sistemul de operare de tip Android 7.0 nu fac decat sa recomande si mai mult.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor Smart Android Sony BRAVIA 43XF8096: cu ceva in plus"

sony bravia 43xf8096_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro