Tehno News RO

Televizor Smart Sony Bravia 50W755C


Pornind de la ceea ce era telefonul mobil odata si utilizarea acestuia, putem observa foarte usor ceea ce a devenit acesta in zilele noastre si cum smartphone-ul a devenit elementul esential si de influenta in numeroase tehnologii si in realizarea unor produse. Unele dintre aceste tehnologii si unele dintre numeroasele produse sunt cele ale electrocasnicelor si electronicelor, iar pentru o ilustrare mai avantajoasa puteti sa va ajutati de modelul de televizor Android Sony Bravia 50W755C.

Televizor Smart Andoid LED Sony Bravia 50W755C

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 mai 2024


sony bravia 50w755c.jpg

Chiar daca principala conexiune cu un smartphone si principala influenta a acestuia este din partea softului Android, acest model de televizor merita a fi prezent in locuinta, biroul sau localul vostru si din alte considerente. Primul considerent este cel al designului modern sau ultra modern, mai ales ca, pe langa designul si forma deosebita mai vorbim si despre o dimensiune extrem de redusa. Aceasta dimensiune este de 1116 x 654 x 59 mm daca veti opta pentru varianta fara standul cu care este prevazut sau de 1116 x 691 x 191 mm daca veti opta pentru varianta cu stand.

Televizor Smart Andoid LED Sony Bravia 50W755C

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 mai 2024


De la aceasta dimensiune insa porneste o alta caracteristica avantajoasa si anume cea a dimensiunii ecranului, o dimensiune data de caracteristica cea mai semnificativa si anume de diagonala de 126 cm. Avand in vedere diagonala, dar si partea legata de tehnologia Android, putem spune ca acesta este de fapt ecranul unui smartphone sau a unei tablete, insa la o scara mult mai mare. Daca suntem atenti insa la calitatea si claritatea imaginilor care vor rula pe acest ecran, veti observa cu siguranta o diferenta majora intre device-urile mai sus amintite. Aceasta diferenta este data de rezolutia cu care ecranul este prevazut, o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli care se pozitioneaza in gama ecranelor FullHD.

Acum, ceea ce il face special
Prima parte importanta a utilizarii acestui televizor Sony Bravia 50W755C este legata tot de tehnologia Android si anume de faptul ca este un model Smart. Acest lucru si acest aspect va permite sa va conectati la internet foarte usor cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi si sa navigati precum o faceti si cu un smartphone sau tableta. Pe langa conexiunea la internet, insa, veti putea sa conectati si alte device-uri precum ar fi unele console de jocuri sau unele sisteme Home Cinema sau Blu-ray. Acestea pot fi conectate cu ajutorul porturilor cu care este prevazut si care sunt 3 porturi USB, o intrare Scart dar si patru porturi HDMI, iar pentru canalele TV digitale veti avea un Slot CI+.

Daca veti dori sa priviti un film si nu aveti un astfel de sistem, ceea ce va poate ajuta este playerul multimedia integrat care ofera posibilitatea de a rula filme, muzica sau fotografii de pe un stick de memorie. Avand in vedere toate aceste caracteristici, experienta video este compensata si de unghiul de vizibilitate de 178/178, dar si de partea audio aferenta. Aceasta parte este data de prezenta unui sistem audio NICAM/A2 cu o putere de 2 x 10 W si caracteristici precum Dolby Digital Plus sau Clear Phase Speaker. Doar pretul mai ramane de analizat, insa este unul destul de avantajos daca este sa il comparam tot cu smartphone-urile si preturile aferente acestora.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 mai 2024 la:




Video pentru: "Televizor Smart Sony Bravia 50W755C"




Galerie foto: "Televizor Smart Sony Bravia 50W755C"

sony bravia 50w755c_4.jpg
sony bravia 50w755c_5.jpg
sony bravia 50w755c_6.jpg
sony bravia 50w755c_7.jpg
sony bravia 50w755c_2.jpg
sony bravia 50w755c_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro