Tehno News RO

Aparat de aer conditionat Samsung AR24HSFSAWKNEU Inverter: o capacitate de racire foarte mare


Stim ca nu toata lumea are nevoie de un aparat de aer conditionat foarte puternic. Pentru un apartament cu doua camere este absolut inutil sa cumperi asa ceva, dar daca ai o locuinta mai mare, un apartament foarte spatios sau o vila, atunci investitia este necesara, ba chiar binevenita.

Aparat de aer conditionat Samsung AR24HSFSAWKNEU Inverter

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 februarie 2020


aparat de aer conditionat samsung ar24hsfsawkneu inverter.jpg

Daca vrei sa te simti bine pe timp de vara si, de ce nu, chiar si iarna, atunci ar fi bine sa te gandesti la un aparat de aer conditionat premium. Pentru ele se plateste mai mult, dar vara exista si numeroase reduceri, iar un brand bun iti poate aduce foarte multa siguranta. Un astfel de aparat este Samsung AR24HSFSAWKNEU Inverter, care, lasand la o parte mici detalii, iti poate oferi tot ceea ce este nevoie in orice casa.

Aparat de aer conditionat Samsung AR24HSFSAWKNEU Inverter

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 februarie 2020


O putere impresionanta pentru o capacitate de racire eficienta
Aparatul de aer conditionat este unul cu adevarat puternic. Daca aparatele cu 12000 BTU sunt bune, iar la cele cu 18000 BTU diferenta chiar se cunoaste, trebuie sa spunem ca acesta are o capacitate de racire de 24000 BTU, suficient pentru racirea eficienta a oricarei locuinte. Exista si patru trepte de putere pentru aparat, inclusiv una pentru ventilare, iar forma triunghiulara a acestuia imprastie aerul in mod egal in toate directiile. In plus, aparatul este prevazut si cu sistem Inverter, ceea ce inseamna ca va consuma mai putin curent electric atat la racire (clasa A++), cat si la incalzire (clasa A). Daca exista un aspect mai putin placut in cazul acestui model, el este lipsa unui kit de instalare. Cu toate acestea, includerea kit-ului este o concesie facuta de firmele mai mici pentru a-si vinde produsele, in timp ce pentru un model premium ca acesta probabil ca nu s-a considerat a fi necesar.

Nici in ceea ce priveste dotarile tehnice, Samsung AR24HSFSAWKNEU Inverter nu poate sa stea mai rau, fiind un model premium din toate punctele de vedere. In primul rand are un control Smart Wi-Fi prin telecomanda, iar functiile de autodiagnosticare (care indica daca s-a intamplat ceva cu aparatul) si smart instalation (care indica daca totul a fost instalat corect) sunt si ele de mare ajutor.

Cat despre filtrele utilizate, acestea sunt de calitate superioara. Aparatul se bucura de prezenta unui filtru HD (care retine praful in proportie de mai bine de 90 %), dar si de unul antibacterian. Si, nu in ultimul rand, are si dezumidificator, dar si sleep mode pentru confort sporit pe timpul noptii.

Toate aceste dotari indica o calitate ridicata pentru unul dintre cele mai bune aparate de aer conditionat de la Samsung. Este cu adevarat destul de greu sa ii gasesti un minus care sa tina de functionare (poate ca unii il vor considera a fi prea zgomotos), asadar acesta chiar este un model pentru cei care isi doresc performante maxime. Iar faptul ca are o capacitate de racire de 24000 BTU nu poate sa fie decat imbucurator, Samsung AR24HSFSAWKNEU Inverter fiind perfect pentru montarea in locuintele mai mari si chiar si in spatii comerciale sau birouri mai mici.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparatele de Aer Conditionat

valabile astazi, 23 februarie 2020 la:Galerie foto: "Aparat de aer conditionat Samsung AR24HSFSAWKNEU Inverter: o capacitate de racire foarte mare"

aparat de aer conditionat samsung ar24hsfsawkneu inverter _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro