Tehno News RO

Monitor Gaming LED Asus VP28UQG: cea mai buna investitie a unui gamer


Orice gamer profesionist sau amator este perfect constient de faptul ca, pentru a avea cat mai bune rezultate, trebuie sa isi asigure un mediu prielnic unei astfel de activitati, cat si aparatura de ultima generatie. Monitorul reprezinta cel mai probabil una din bazele principale ale echipamentului unui gamer. Monitorul Asus VP28UQG este, mai mult decat sigur, modelul cel mai indragit pentru astfel de componente ce contribuie la crearea unui mediu cat mai propice castigarii meciurilor din jocurile online.

Monitor Gaming LED Asus VP28UQG

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


asus vp28uqg.jpg

Pentru a avea rezultate pe masura, fiecare stie ca trebuie sa investeasca nu doar munca, exercitiu si timp, ci si bani. Echipamentul care sa asigure un rulaj si o vizibilitate a jocului cat mai buna este absolut esential intr-o astfel de situatie. In ziua de azi jocurile nu mai reprezinta neaparat doar o forma de relaxare sau de amuzament, ci si o modalitate destul de accesibila de a face bani.

Nu este un mediu recomandat tuturor, insa, odata prins in mreaja si in magia jocurilor online, e greu sa te reintorci in viata monotona de zi cu zi.

Monitor Gaming LED Asus VP28UQG

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Specificatiile si caracteristicile monitorului Asus VP28UQG
Intreaga gama de dispozitive produse si oferite spre comercializare de Asus a atras atentia in mod placut tuturor utilizatorilor ce doresc sa se afle la curent si in contact cu tot ceea ce inseamna noua tehnologie. Monitorul Asus VP28UQG se claseaza, de altfel, in topul preferintelor gamerilor profesionisti, insa si amatori. Pretul sau deosebit de accesibil este cel ce i-a convins pe multi dintre acestia sa investeasca intr-un echipament de ultima generatie ce garanteaza proiectarea unor imagini perfect clare si extrem de apropiate de realitate, chiar si atunci cand se afla in miscare.

Acest monitor Asus VP28UQG reprezinta intr-adevar o piesa de rezistenta.
Designul sau extrem de atractiv ii permite sa fie montat pe orice suprafata, intocmai pentru ca se va incadra perfect in orice decor. Mai mult decat atat, acesta va aduce un plus de stil in orice incapere a unui gamer.

Acest model beneficiaza de functia rapida GamePlus, o exclusivitate pentru Asus, astfel ca fanii jocurilor vor avea posibilitatea sa selecteze pana la 4 tipuri de tinte diferite si potrivite oricarui tip de joc. Aceasta functie le permite gamerilor sa aiba parte de o imbunatatire considerabila asupra experientei din jocuri. Artefactele nedorite sunt eliminate rapid de timpul de raspuns de 1 ms GTG, astfel ca intregul video va fi extraordinar de fluid. Inclusiv tremurul imaginilor este inlaturat definitiv, astfel ca experienta va fi una si mai spectaculoasa. Asadar, nivelul de stres asupra ochilor este redus considerabil, asa ca sesiunile de joc vor putea fi cu mult prelungite.

Monitorul Asus VP28UQG are o diagonala de 28 inch, o rezolutie 4K, o rezolutie optima de 3840 x 2160, un aspect al imaginii de 16 : 9, o luminozitate de 300 cd/mp, un timp de raspuns de 1 ms, un contrast tipic de 3000:1, o dimensiune a punctului de 0.16 mm, insa si un numar de 16,7 milioane de culori, ceea ce e absolut fascinant. Mai mult decat atat, monitorul gaming Asus VP28UQG beneficiaza de 2 porturi video, 2 x HDMI (v2.0) si 1 x Display Port 1.2. Asadar, orice gamer are intr-adevar nevoie de un astfel de monitor care sa ii permita sa se bucure de sesiuni mult mai lungi de jocuri, de o calitate a imaginilor absolut ireprosabila si totodata de un consum modest de 60 W.

Vezi Ofertele si Reducerile la Monitoare

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Galerie foto: "Monitor Gaming LED Asus VP28UQG: cea mai buna investitie a unui gamer"

asus vp28uqg_3.jpg
asus vp28uqg_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro