Tehno News RO

Philips 55PFH5500/88: o diagonala mult peste medie si un televizor care merita cumparat


Philips, cel mai mare producator de televizoare din Europa, are o oferta foarte variata de modele, din toate punctele de vedere. Acesta pune la dispozitia cumparatorilor si televizoare mici si ieftine, dar si unele mari, mai moderne sau de calitate medie. Cert este insa ca un astfel de produs are toate sansele sa vina cu mai multe dotari in comparatie cu unul mic, lucru care nu poate sa fie decat avantajos.

Televizor Philips 55PFH5500/88

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 septembrie 2019


philips 55pfh5500-88.jpg

Un exemplu este Philips 55PFH5500/88, un televizor care se bucura de multe tehnologii noi si moderne, fara a fi insa cu adevarat un exemplu dintre cele imposibil de imaginat acum cativa ani. Dar este oricum un televizor de marca si marimea sa il ajuta foarte mult.

La 138 cm, atat cat are diagonala, acesta este mai putin un aparat pentru casele obisnuite si intra mai mult in categoria celor numai bune de montat intr-o restaurant sau bar. Dar este potrivit si pentru acasa, daca locuinta ta este suficient de mare sa primeasca un astfel de televizor. Suportul este unul normal, dar foarte stabil si acest lucru este esential in cazul unui model de dimensiuni mari, iar designul este minimalist si atractiv. Si, spre deosebire de multe alte produse cam din aceeasi categorie, nu este nici pe departe scump, investitia necesara achizitionarii lui fiind una potrivita si in raport bun cu dimensiunile.

Televizor Philips 55PFH5500/88

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 septembrie 2019


Un sistem modern, cu multe utilitati
Cand spunem ca se putea ca Philips 55PFH5500/88 sa fie si mai modern decat este, acest lucru are in special legatura cu caracteristicile de imagine. Asadar, acesta este Full HD, cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, dar cum pe piata exista atat de multe modele UHD, poate ca unii cumparatori ar astepta mai mult. Dar cu o imagine clara datorita sistemului Pixel Plus HD, cu redare buna a miscarii (datorita Perfect Motion Rate 200) si un contrast excelent si culorii vii si interesante (multumita tehnologiei Micro Dimming), televizorul ramane unul de mare calitate, care alatura si un sunet foarte bun la toate acestea.

Orice televizor care se respecta in ziua de astazi trebuie sa fie si Smart, iar acesta este si ofera atat optiuni de conexiune la Internet (adica la browser, Google Play si multe alte aplicatii usor de utilizat gratie sistemului de operare Android), cat si cu alte dispozitive (beneficiaza de tehnologia Mirror, prin Wi-Fi). Are si player multimedia integrat, putand sa vezi pe el si filme de pe USB, dar si sa conectezi prin HDMI sau Scart cu laptop-uri, calculatoare si console.

Cum din punct de vedere al raportului calitate pret televizorul este unul aproape perfect, iar dotarile sale sunt bune si foarte utile, nu se poate spune decat ca Philips 55PFH5500/88 este o solutie solida pentru toate persoanele interesate de un televizor mai mare. Diagonala de 138 cm inseamna ceva si nu toata lumea are atat de mare nevoie de asa ceva, dar cu siguranta se vor gasi cumparatori care vor avea nevoie de el si pentru acestia nivelul de calitate este bun, in ciuda faptului ca lipseste rezolutia 4K.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 septembrie 2019 la:Galerie foto: "Philips 55PFH5500/88: o diagonala mult peste medie si un televizor care merita cumparat"

philips 55pfh5500-88 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro