Tehno News RO

Televizor LED Philips 40PFH4100: device-ul ce iti coloreaza sufrageria


Chiar daca esti o persoana activa, asta nu inseamna ca iti vei petrece tot timpul la serviciu sau in oras, departe de locuinta ta si de confortul acesteia. Pentru serile in care ajungi acasa si vrei sa te pui la punct cu ultimele stiri sau pentru momentele in care vrei sa te relaxezi la un film sau un meci, vei avea nevoie cu siguranta de un televizor. Daca vrei sa fii in pas cu tehnologia si sa te bucuri de toate avantajele tehnologice, iti va fi de ajutor un Televizor LED Philips.

Televizor LED Philips40PFH4100

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


televizor led philips40pfh4100.jpg

Cu un design elegant si modern, acest televizor are rolul de a-ti oferi o experienta vizuala deosebita, dar si de a da un aer nou sufrageriei tale, un aer care trebuie sa ii dea un plus de personalitate. Dimensiuneamarginilor ecranului, pe langa aspectul de limitare al acestuia, are rolul si de a-ti oferi capacitatea de exploatare la maxim a diagonalei de 102 cm de care se bucura. Avand un stativ destul de solid, formele drepte si muchiile bine finisate vin sa intareasca aspectul modern, dar si sa garanteze o exploatare sigura datorita stabilitatii destul de bune pe care o ofera.

Televizor LED Philips40PFH4100

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


O fereastra catre lume
Intrucat am specificat diagonala destul de generoasa, trebuie sa mai tii cont si de dimensiunile generale, dimensiuni de 91.8 x 53.1 x 7.7cm fara stand si de 91.8 x 57 x 25.7cm cu stand. Aceste dimensiuni au rolul de a te ajuta sa iti aranjezi locul unde il vei monta sau mobila pe care urmeaza sa o cumperi pentru a-ti decora sufrageria.

Avand in vedere faptul ca tine si de aspect, dar si de performanta, tehnologia Crystal Clear a celor de la Philips te ajuta sa beneficiezi de o experienta video deosebita, aducand 69 de miliarde de culori si un contrast de pana la 500.000:1. Aceasta tehnologie suplineste pe cea FullHD a ecranului LED si rezolutia de 1920x1080 pixeli ce iti garanteaza imagini de o claritate si calitate deosebita, chiar si atunci cand acestea sunt in miscare.

Daca vrei sa te bucuri de un film alaturi de prieteni, poti sa profiti la maxim de player-ul multimedia integrat al acestui televizor si de existenta portului USB care iti permite sa conectezi un suport de memorie extern sau direct a unui aparat foto sau video. Astfel, vei putea sa te bucuri de vizualizarea pe ecranul televizorului a pozelor sau filmuletelor din concediu, a filmelor sau a muzicii preferate. Existenta a doua porturi HDMI iti ofera posibilitatea de a folosi televizorul LED Philips ca o interfata intre sistemul tau Blu-ray si tine sau intre diversele console pentru jocuri si tine sau prietenii tai. Indiferent daca ne referim la filme sau jocuri, nu beneficiezi doar de calitatea imaginii vizualizate, ci si de un sunet pe masura, cu caracteristici precum Incredible Surround, Auto Volume Leveller sau Bass Control.

La pretul la care il poti achizitiona ii poti gasi un singur dezavantaj acestui produs, si anume poate lipsa unei tehnologii Smart, dar, inafara de acest detaliu minor, nu ai de ce sa dai inapoi de la a-l achizitiona. Caracteristicile si tehnologia iti garanteaza un produs eficient, modern, si cu un raport pret calitate foarte bun.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED Philips 40PFH4100: device-ul ce iti coloreaza sufrageria"

televizor led philips40pfh4100 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro