Tehno News RO

Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-55CX740E: Surprinzator in fiecare zi


Atunci cand televizorul nostru nu mai indeplineste minimul de performanta pe partea video si audio, trebuie sa renuntam la el in favoarea unuia mai performant si cu un design mai deosebit. Daca vreti sa fiti in pas cu tehnologia, atunci un smart TV este ceea ce cautati. Va oferi mai mult decat un televizor, va oferi aplicatii si cele mai noi stiri sau produse multimedia direct pe televizor. Televizorul Panasonic TX-55CX740E este un smart TV LED 4K 3D ce ofera o rezolutie a imaginilor de patru ori mai mare fata de un televizor obisnuit.

Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-55CX740E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


panasonic tx-55cx740e.jpg

In ceea ce priveste designul, este un produs modern caracterizat de carcasa din plastic de buna calitate si standul elegant datorita formei futuriste. Diagonla ecranului IPS LED LCD este de 139 cm, fapt ce va impresiona pe oricine va privi la acesta intrucat luminozitatea ridicata va imbunatati culorile si contrastul natural. Experientele pe partea video sunt amplificate si de rezolutia de 3840 x 2160 pixeli, o rezolutie in formatul 4K sau Ultra HD ce este caracterizat de imagini mai realiste ca niciodata. Si faptul ca are tehnologia 3D este un avantaj pentru ca o sa aveti posibilitatea de a vedea aceste filmulete acasa, in fata televizorului dumneavoastra. Caracteristicile superioare ale imaginii precum Brilliant Contrast, Local Dimming alaturi de unghiul de vizibilitate de 178/178 grade vor oferi cele mai bune imagini de oriunde va aflati fata de ecran. Vizionarea unui film va fi similara cu cea din salile de cinema, mai ales ca sunetul este si el unul de calitate. Cele 2 iesiri sunet, fiecare de 10 W, vor aduce sunete impresionante imbunatatite de caracteristicile tehnologiei VR-Audio True Surround. Mai trebuie sa cunoasteti ca vine cu un player multimedia integrat pentru a reda direct de pe un dispozitiv extern continut video si jocurile preferate.

Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-55CX740E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


Mai mult decat imagini
Televizorul Panasonic TX-55CX740E aduce aplicatii din toate domeniile si un Home Screen ce va accesa rapid aceste aplicatii, dar va face si trecerea usoara spre dispozitivele conectate sau canalele TV. Un avantaj este oferit si de procesorul Quad-Core mai rapid ca niciodata ce va rula bine aplicatiile, si chiar Web Browser-ul. Pentru a va bucura de aplicatiile oferite, o sa aveti mereu conexiune la internet datorita tehnologiei Wi-Fi integrata si a portului RJ-45. Porturile puse la dispozitie constau in iesirea audio digitala, intrarea video composite, Slotul CI+ si intrarea Scart. Pentru cei care doresc sa vada pe un ecran mare pozele sau filmarile de la o petrecere o pot face cu un simplu memory stick cu pozele prin conectarea acestuia la televizor datorita celor 3 intrari USB 2.0. Televizorul Panasonic TX-55CX740E mai dispune si de trei porturi HDMI si o intrare SCART si un minijack casti.

Smart TV-ul Panasonic TX-55CX740E o sa fie un dispozitiv surprinzator de performant, modern si inteligent ce va oferi in acelasi timp si caracteristici deosebite printre care imaginile in formatul 4K si 3D, sistemul audio deosebit si aplicatiile multiple ce vor aduce distractia in prim plan. Daca va doriti aceste facilitati in casa dumneavoastra, atunci nu trebuie decat sa investiti in tehnologia oferita, chiar daca pretul este unul mai mare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor LED Smart 3D Panasonic TX-55CX740E: Surprinzator in fiecare zi"

panasonic tx-55cx740e_2.jpg
panasonic tx-55cx740e_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro