Tehno News RO

Centrala termica Bosch ZWB28-3CE: centrala termica murala cu condensare si randament mare


Bosch este unul dintre numele relevante nu doar pe piata de electrocasnice, ci si pe piata de sisteme termice, germanii reusind sa se afirme constant prin tehnologiile lor avansate. Bosch ZWB28-3CE este o centrala termica murala cu condensare foarte eficienta si economica, disponibila totodata intr-o configuratie combi care permite atat incalzirea locuintei, cat si a apei menajere. Lucrurile par sa stea excelent la toate capitolele.

Centrala termica Bosch ZWB28-3CE

Vezi Reducerile valabile astazi, 1 mai 2024


bosch zwb28-3ce_2.jpg

Tiraj fortat pentru o putere excelenta
Bosch ZWB28-3CE este un model care nu face rabat de la calitate in nicuna dintre functii. Puterea atinge un nivel foarte atractiv, putand urca pana la 22 kW pentru incalzirea standard si 28 kW pentru incalzirea apei. Atunci cand centrala este conectata la un boiler aceasta poate sustine incalzirea instanta a apei. Aceasta poate sustine un debit de apa calda de 12 litri.

Centrala termica Bosch ZWB28-3CE

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Randamentul de 103% este dovada faptului ca germanii chiar pun pret pe eficienta. Partea atrativa este insa ca au reusit sa echilibreze perfect eficienta, consumul si costurile. Nu doar costurile referitoare sunt reduse, dar si cele legate de intretinere. Centrala functioneaza pe baza de gaz, iar kitul de evacuare gaze AZB916 este inclus

Centrala termica este probabil unul dintre sistemele schimbate cel mai rar sau chiar deloc din locuinta. Prin urmare, investitia intr-un aparat cu o performanta buna care se pastreaza in timp si cu o durata lunga de viata reprezinta o alegere inteligenta.

Secretul centralei Bosch ZWB28-3CE este schimbatorul de caldura WB6 fabricat din Al-SI care asigura o eficienta mult mai ridicata, reducerea costurilor si cresterea duratei de viata. La cresterea duratei de viata contribuie si sistemul de automatizare Bosch Heatronic III care atinge temperatura dorita cu precizie si opreste apoi functionarea dupa aceasta pentru a evita risipa si a proteja suplimentar aparatul.

Un aparat cumparat pentru un termen lung trebuie sa aiba o adaptabilitate ridicata. In cazul de fata, centrala termica este compatibila atat cu sisteme de incalzire cu radiatoare, cat si cu sisteme de incalzire in pardoseala. De asemenea, centrala este potrivita si pentru conectarea la o instalatie solara, putand economisi astfel o cantitate cu atat mai mare de energie.

Centrala termica murala Bosch ZWB28-3CE are un design de dimensiuni reduse, masurand 850 x 370 x 400 mm. Aceasta este prevazuta cu un sistem hidraulic pe verticala special, putand fi montata cu usurinta pe perete. Dimensiunile reduse fac posibila instalarea in orice spatiu. Modelul are un nivel maxim de zgomot de 36 dB, functionand mai mult decat silentios. Prin urmare, nu va exista nicio problema la instalarea in orice camera.

Panoul de control ofera acces rapid la functii si reglarea temperaturii. In plus, panoul poate fi si blocat pentru a evita accesul copiilor.

Bosch ZWB28-3CE nu este cea mai ieftina centrala termica de pe piata, dar diferenta de pret se merita pe deplin. Centrala functioneaza prin condensare, are o putere mare si o eficienta ridicata din toate punctele de vedere. Configuratia combi si compatibilitatea extinsa la sisteme de incalzire nu fac decat sa ii creasca atractivitatea. Centrala isi va face treaba exemplar si pentru multi ani, fiind o investitie foarte inspirata.


Galerie foto: "Centrala termica Bosch ZWB28-3CE: centrala termica murala cu condensare si randament mare"

bosch zwb28-3ce.jpg
bosch zwb28-3ce_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro