Tehno News RO

Bosch SMS53E02EU: masina de spalat vase foarte eficienta


Pentru foarte lume o masa copioasa in intreaga familie poate reprezenta un adevarat chin cand se ajunge la momentul strangerii si spalarii vaselor utilizate. Acest lucru nu trebuie sa fie asa drastic daca aveti la indemana un aparat electrocasnic care sa va usureze munca si sa va scape de acest incovenient si vorbim aici despre masina de spalat vase Bosch SMS53E02EU.

Masina de spalat vase Bosch SMS53E02EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 februarie 2021


bosch sms53e02eu.jpg

Nuanta alba clasica a acestei masini de spalat este una recomandata pentru orice bucatarie si pentru orice locuinta, dar asta nu inseamna ca are si o functionare clasica. Privita doar din fata, putem identifica o functionare foarte moderna si utila deoarece vedem panoul de control. Acest panou, dispus in partea frontala superioara, este alcatuit dintr-un buton de pornire a masinii, un potentiometru rotativ pentru selectarea programului, precum si un panou de afisaj ce iti va oferi informatii cu privire la etapa programului selectat si la timpul ramas din functionare. Pe langa problema incadrarii aspectului in design-ul general al bucatariei,trebuie luata in calcul si problema incadrarii efective a produsului, iar pentru asta trebuie tinut cont de dimensiunea de 845 x 600 x 600mm si de greutatea de 49 kilograme care asigura o manevrare usoara. Pe langa aceste marimi, trebuie sa mai tineti cont de lungimea de 1.75m a cablului de alimentare, de lungimea de 1.65m a furtunului de alimentare si de lungimea de 1.9m a furtunului de evacuare.

Masina de spalat vase Bosch SMS53E02EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 februarie 2021


Eficacitate garantata
Din perspectiva functionarii, avem in primul rand capacitatea foarte mare de care dispune, o capacitate de 12 seturi de vesela dar care poate fi exploatata la maxim cu ajutorul prezentei unui cos de tacamuri, dar si a unui cos superior reglabil pe inaltime. Rezultatele utilizarii se vor vedea atat in functia de spalare, dar si in cea de uscare, intrucat dispune de setarea a 4 trepte de temperatura si de 5 programe de spalare. Printre aceste programe gasim cel intensiv pentru vasele mai murdare sau pline de grasime, programul rapid ce iti garanteaza rezultate foarte bune intr-un timp foarte scurt chiar intre felurile de mancare, dar si programul Bio/Eco ce iti aduce rezultate bune cu un consum minim de apa, detergent si energie electrica.

Toate aceste optiuni au la baza functionarii lor diverse tehnologiicum ar fi AquaSenzor care va detecta nivelul de murdarie al vaselor si va ajusta automat atat consumul de apa cat si temperatura necesara. Mai avem de asemenea tehnologia de protectie a paharelor, tehnica de spalare cu cinci nivele de pulverizare a apei si cea de DosageAssist pentru dozarea eficienta cu detergent. Chiar daca are un pret relativ ridicat, pe langa o calitate si o performanta uimitoare, va garanteaza si o eficienta foarte buna. Analizand incadrarea in clasele de eficienta consacrate, vom avea in ceea ce priveste eficienta una specifica clasei A pentru spalare si uscare, iar in privinta clasei de eficienta energetica vom avea o clasa A+ intrucat are un consum anual de 290 kW si unul de 1.02 kW/ciclu de spalare si un consum mediu de apa de 2660 litri.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 28 februarie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro