Tehno News RO

Bosch Avantixx WVG30441EU: o masina de spalat rufe cu uscator foarte eficace


Nimic nu se compara cu a avea tot confortul pe care o locuinta ti-l poate oferi, iar acest confort se refera la a avea tot ceea ce ai nevoie atat in materie de mobila, dar si de aparatura electrocasnica. In ceea ce priveste mobila, trebuie sa alegi una care sa se potriveasca modului de organizare al locuintei, dar in materie de aparatura electrocasnica trebuie neaparat sa optezi pentru o masina de spalat rufe, iar daca ai si un volum mai mare de rufe de spalat iti recomandam masina de spalat rufe cu uscator Bosch Avantixx.

Masina de spalat rufe Bosch Avantixx WVG30441EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 3 martie 2021


bosch avantixx wvg30441eu.jpg

Clasic, dar in acelasi timp performant
In ceea ce priveste nuanta acestei masini de spalat, aceasta este una clasica, alba, dar care este completata de o usa destul de generoasa si care are o nuanta metalica pe exterior si una neagra pe interiorul acesteia. Desi din culoare nu se poate vorbi despre un produs performant, aceasta caracteristica se poate vedea dupa panoul de control si afisaj prezent in partea superioara, unde, in stanga, avem sertarul pentru detergent si balsam, in partea din mijloc avem butonul rotativ pentru selectarea programului, iar in partea dreapta avem panoul de afisaj LCD ce ne ofera informatii cu privire la timpul programului de spalat sau la cel ramas din acesta, dar si informatii legate de temperatura si viteza de centrifugare.

Masina de spalat rufe Bosch Avantixx WVG30441EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 3 martie 2021


Vorbind din punct de vedere functional, principalul avantaj consta in a avea atat o masina de spalat rufe cat si un uscator intr-un singur aparat electrocasnic. Utilizarea fiecaruia dintre aceste tehnologii se poate face fara nici un fel de probleme si intr-un mod mult mai usor datorita pozitiei pe care usa de incarcare frontala o are, aceasta fiind cat mai sus si ajutand la o incarcare si descarcare mult mai usoara. Prima diferenta dintre aceste doua tehnologii este cea privind capacitatea de incarcare, iar in materie de masina de spalat avem capacitatea de 8 kilograme, iar cea a uscatorului este de 5 kilograme. Datorita acestor caracteristici, acest aparat electrocasnic este recomandat atat celor cu o familie mai numeroasa, cat si celor care poate au o mica afacere in domeniul turismului. Luate in mod separat, pentru programul de spalare avem la dispozitie programe precum cel special pentru geci cu puf, AllergiePlus, Hygiene Care sau cel pentru lana, bumbac, sau mix, dar, cel mai avantajos este cel de spalare ultra rapida de 15 minute. Datorita acestuia, dar si a prezentei uscatorului, vei putea avea o tinuta curata pentru o iesire in oras cu prietenii sau la o cina festiva intr-un timp foarte scurt. Siguranta utilizarii nu este data doar de prezenta unui numar foarte mare de programe de spalare sau de uscare, dar si de prezenta unui sistem de siguranta impotriva inundatiilor, a unui senzor de control al debitului pentru a economisi apa, dar si a unei tehnologii EcoSilenceDrive pentru o motorizare eficienta si economica.

Avand functii si caracteristici prea numeroase pentru a putea fi cuprinse in cateva randuri, dar si un pret pe masura, utilizarea acestui produs va garanteaza atat o intrebuintare silentioasa cu un zgomot de 74dB la centrifugare si unul de 52dB la spalare, cat si o utilizare eficienta cu un consum de energie specific clasei A atat la spalare cat si la uscare.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 3 martie 2021 la:Galerie foto: "Bosch Avantixx WVG30441EU: o masina de spalat rufe cu uscator foarte eficace"

bosch avantixx wvg30441eu _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro