Tehno News RO

Bosch SMS58L72EU: o masina de spalat vase ideala


Confortul locuintei este prioritar, indiferent despre ce ar fi vorba, fie ca vorbim despre a avea o temperatura optima, o mobila confortabila in aceasta, sau fie ca vorbim despre a avea toata aparatura electrocasnica necesara atat desfasurarii activitatilor de zi cu zi, cat si a asigurarii unei economii de timp. Pe langa economisirea timpului necesar spalarii hainelor care se poate asigura cu ajutorul unei masini de spalat, mai puteti dispune si de o economisire a timpului aferent spalarii vaselor, apeland la o masina de spalat vase Bosch SMS58L72EU.

Masina de spalat vase Bosch SMS58L72EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 28 februarie 2021


bosch sms58l72eu.jpg

Vizual, acest aparat electrocasnic se incadreaza in orice bucatarie datorita aspectului general clasic si al nuantei albe pe care o are. Privind aspectul gabaritic sau al spatiului necesar montarii acestei masini de spalat vase, acesta este unul de 845 x 600 x 600mm, unul destul de redus, ceea ce o recomanda si pentru o bucatarie sau pentru un apartament de bloc. Privita tot din partea din fata, mai gasim si un aspect care ne ajuta in constientizarea performantelor si profesionalismului de care aceasta masina de spalat vase dispune, fiind vorba despre panoul de control si afisaj. Acest panou cuprinde butoane precum cel de pornire al masinii, cele pentru setarea programului aferent spalarii, de pornire al programului, dar si cel de setare al timpului de spalare.

Masina de spalat vase Bosch SMS58L72EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 28 februarie 2021


Aspect si performanta
Trecand la perspectiva functionala, cel mai mare avantaj este cel al capacitatii de spalare, avand o capacitate de 13 seturi, fapt pentru care este solutia ideala pentru momentul in care aveti planificata o cina in familie sau o serata alaturi de prieteni. Eficienta sporita in cazul spalarii unei asemenea cantitati de vase sau recipiente pentru gatit este data si de prezenta unui cos reglabil pe inaltime, dar care este prevazut si cu tehnologia VarioFlex, dar si a sertarului Vario. Aceasta reglare a spatiului prezent la interior functie de necesitati, iti va garanta o eficienta sporita indiferent de tipul vaselor pe care vei dori sa le speli, plus ca mai ai la dispozitie si un sertar special pentru tacamuri tot pentru acest lucru.

Pe langa capacitate, aspectul functional mai este completat de functiile de care masina dispune si avem disponibile 5 programe de spalare, dar, cel mai important este cel BioEco care ne garanteaza, pe langa o utilizare a unei cantitati reduse de apa si cea a unei cantitati reduse de detergent. Programele sunt insotite si de sisteme precum cel de protectie impotriva inundatiilor, sistemul de spalare cu schimbare de temperatura, de sistemul de protectie al paharelor, de filtrul de autocuratare si de senzori precum cel de incarcare sau Aqua Senzor. Toate aceste functii, sisteme si toti acesti senzori nu fac altceva decat sa iti garanteze o utilizare pentru a obtine rezultate foarte bune, dar si o utilizare a unui produs eficient si performant cu un pret corespunzator caracteristicilor. Performanta se poate masura functie de pozitia pe care acest aparat electrocasnic o ocupa in clasele de eficienta, iar cu un consum de apa de 2660 litri/an, unul de 9.5 litri/ciclu, dar si cu un consum de 262 kWh/an si 0.92 kW/ciclu de spalare, avem o pozitie in clasa A++ de eficienta energetica si in clasa A de eficienta la uscare.

Aceste rezultate vin sa sustina faptul ca vei avea nu numai un produs performant,ci si un produs eficient si care, pe langa grija fata de vasele sau paharele spalate, va avea grija si de bugetul familiei.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 28 februarie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro