Tehno News RO

Televizor LED Blaupunkt 24I207: solutia ideala pentru locuinta ta


Daca locuinta ta are nevoie de un imbold in materie de tehnologie sau daca vrei sao modernizezi, inseamna ca trebuie sa incepi sa cauti cele mai noi produse atat in materie de mobila cat si de tehnologie. Daca vrei sa ai parte de aceste lucruri dar, in acelasi timp, nici sa nu depasesti un anumit buget, trebuie sa cercetezi cu mare atentie toate ofertele de pe piata, dar, ca sa primesti un mic ajutor, iti propunem televizorul LED Blaupunkt 24I207.

Televizor LED Blaupunkt 24I207

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 octombrie 2020


televizor led blaupunkt 24i207.jpg

Integrarea acestui televizor in locuinta ta se va face foarte usor, intrucat are un design simplu dar in acelasi timp si unul modern dat de muchiile drepte si finisajul destul de reusit al acestuia. Aspectul simplu este sustinut, in acelasi timp, si de dimensiunile de 54.8 x 33.5 x 4.3cm fara suportul de sprijin si 54.8 x 37.9 x 14cm cu suport, pe care le are. Cu aceasta dimensiune si o diagonala de 60 cm a ecranului, poti sa instalezi televizorul in orice incapere ai dori, fie ca vorbim despre sufragerie, dormitor sau camera copiilor.

Televizor LED Blaupunkt 24I207

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 octombrie 2020


Mic, dar performant
Intrucat este un televizor LED, te poti bucura de o calitate foarte buna a imaginilor ce se datoreaza si caracteristicilor ecranului dar, in special, rezolutiei de 1366x768 pixeli si functiei Digital Noise Reduction. Intrucat se bucura de un contrast dinamic de 100000:1 si un contrast nativ de 3000:1, iti garanteaza detalii foarte bune ale imaginilor dar si culori foarte vii, apropiate de cele reale. Nu in ultimul rand, acest televizor asigura o buna vizibilitate indiferent de locul in care il vei pune sau de locul unde vei sta tu, deoarece are un unghi de vizibilitate de 178/178.

Utilizarea sa nu se limiteaza doar la privirea unor canale TV, chiar daca are un Slot CI+ ce permite vizualizarea unor canale HD, prezenta player-ului multimedia integrat ajutandu-te sa vizualizezi de pe un suport de memorie extern atat filmele cat si fotografiile tale preferate sau poti rula muzica ta favorita. Conectarea suporturilor de memorie externa se poate face prin intermediul portului USB 2.0 cu care este prevazut sau celor 2 porturi HDMI. In cazul celor din urma, acestea pot fi folosite de asemenea pentru conectarea unui sistem Blu-ray sau a consolelor de jocuri pentru a te relaxa alaturi de prieteni.

Experienta de care te poti bucura nu se rezuma doar la cea video cu o luminozitate de 250 cd/m2 sau la cea de utilizare cu un timp de raspuns de 8.5ms, ci avem si o experienta audio eficienta data de sistemul audio NICAM/A2 si o iesire de 2x3W. Daca vreti sa va protejati copiii de materialele nepotrivite pentru acestia, de filmele sau stirile mult prea violente, va puteti baza pe sistemul Parental Control.

Pretul care trebuie sa il iei in calcul pentru a-ti face bagetul in privinta achizitiei este unul destul de redus, insa acesta iti garanteaza un raport pret/calitate destul de bun, fiind totodata un pret care nu iti afecteaza foarte mult buzunarul si bugetul familiei.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 octombrie 2020 la:Galerie foto: "Televizor LED Blaupunkt 24I207: solutia ideala pentru locuinta ta"

televizor led blaupunkt 24i207 _2.jpg
televizor led blaupunkt 24i207 _3.jpg
televizor led blaupunkt 24i207 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro