Tehno News RO

Zanussi ZRB33103XA: o combina frigorifica mare si cu toate dotarile necesare


Nu exista nimeni care sa spuna ca o combina frigorifica este un aparat electrocasnic inutil. Chiar daca locuiesti singur, tot gasesti diverse utilizari pentru spatiu din acestea si este mereu bine sa stii ca te intorci acasa si te asteapta frigiderul plin. Ca sa nu mai vorbim de cat de binevenita este o combina pentru o familie.

Combina Frigorifica Zanussi ZRB33103XA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 13 noiembrie 2019


zanussi zrb33103xa.jpg

Asadar, daca vechiul frigider/combina se strica, sau daca te afli in cautarea unui model mai mare si mai incapator, ai putea sa descoperi ca Zanussi ZRB33103XA este o varianta foarte buna, la un pret care nu depaseste posibilitatile unui roman, asta daca isi doreste o combina frigorifica mare.

Si acest model chiar este unul foarte incapator, avand un volum total de 303 l, impartiti bineinteles intre frigider si congelator. Compartimentarea este si ea una de clasa, fiind loc suficient pentru a depozita orice, oriunde. Frigiderul este mai mare, cu un volum de 194 l, acesta fiind impartit inpatru rafturi. Cu alte cuvinte, in partea de jos se afla compartimentul pentru legume si fructe, la care se adauga inca trei rafturi din sticla (exista si un loc pentru sticle, ceea ce este ok). Pe usa sa gasesc alte trei rafturi, unul mai mare si doua mai mici.

Combina Frigorifica Zanussi ZRB33103XA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 13 noiembrie 2019


Congelatorul in schimb are trei compartimente si un volum total de 109 litri, ceea ce este mai mult decat suficient. Si chiar daca combina este una mare, acest lucru nu inseamna ca este si foarte inalta. Are doar un pic mai mult de 170 cm, ceea ce face rafturile de sus ale frigiderului sa fie destul de accesibile, chiar si pentru copii sau persoane mai mici de statura.

Tot legat de aspectul modelului, merita amintit ca acesta este gri, iar stratul de inox de deasupra este unul antiamprenta, care il pastreaza curat chiar si in cazul unei utilizari mai intense.

Dotarile sunt cele de baza
Un dezavantaj destul de important pentru Zanussi ZRB33103XA este reprezentat de lipsa de spectaculozitate a tehnologiei folosite. Este o combina perfect functionala, dar care, in afara de faptul ca are un sistem de dezghetare automata pentru frigider, nu vine cu nimic deosebit.

Bineinteles, asta daca nu luam in considerare faptul ca se bucura de o clasa energetica excelenta, ceea ce este mereu un avantaj foarte important. Zanussi ZRB33103XA face parte din categoria A ++, a doua cea mai buna de pe piata si intr-un an are un consum de 231 kW, ceea ce este destul de putin pentru un model atat de mare si de incapator.

Din toate aceste motive, consideram ca Zanussi ZRB33103XA este o combina frigorifica ce merita sa fie cumparata. Este un model foarte bun si principalele sale plusuri sunt marimea frigiderului si a congelatorului, dar si clasa energetica, una care ii permite proprietarului sa faca economii. In plus, pentru ceea ce ofera, aparatul are un raport calitate pret foarte bun si se poate spune ca este competitiv, pe piata existand modele mai mici si mai putin economice, dar care costa mai mult datorita dotarilor tehnologice superioare. Dar chiar si asa, acesta merita sa fie cumparat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 13 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Zanussi ZRB33103XA: o combina frigorifica mare si cu toate dotarile necesare"

zanussi zrb33103xa _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro