Tehno News RO

Bosch SMS53L62EU: masina de spalat vase foarte eficienta


Probabil ca masinile de spalat vase sunt electrocasnicele mari care se intalnesc cel mai putin in casele romanilor si, de aceea, ele inca reprezinta o piata mai putin cunoscuta. Dar suntem convinsi ca lucrurile se schimba si ca, in curand, acestea vor deveni din ce in ce mai comune, pentru ca utile sunt cu siguranta.

Bosch SMS53L62EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 27 februarie 2021


bosch sms53l62eu.jpg

O masina interesanta este Bosch SMS53L62EU. Acesta este un model de capacitate mare, care te poate ajuta sa economisesti foarte mult timp, energie si, pana la urma, chiar si resurse. Ea reprezinta totusi o investitie, fiind din multe puncte de vedere un model premium, dar pana la urma consideram ca si merita.

Pe piata exista si masini de spalat vase compacte, mai mici si potrivite pentru cei care locuiesc singuri sau nu au la dispozitie foarte mult spatiu. Dar aceasta masina nu este una din clasa respectiva, fiind mai potrivita pentru persoanele care locuiesc impreuna cu familia. Asadar, capacitatea ei este una de 12 seturi la o spalare, la care se adauga si tacamurile. Asadar, poti spala mai rar fara probleme, iar economiile se vor observa rapid.

Bosch SMS53L62EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 27 februarie 2021


Clasa energetica a modelului este una excelenta, mai exact A++. Asadar, acesta consuma 0.9 kW/ciclu de spalare (un pic peste 250 kW anual), adica o cantitate asemanatoare cu cea necesara unei masini de spalat rufe. Iar in ceea ce priveste cosumul de apa, el este in tot cazul mai mic decat cel necesar spalarii manuale, doar de 7.5 litri pe ciclu.

Mai multe programe si o compartimentare foarte buna
Daca va faceti griji ca s-ar putea ca unele cicluri sa fie prea dure pentru vesela mai sensibila, trebuie sa stiti ca nu este asa. Asta pentru ca masina are suporturi speciale petru cesti, pahare si tacamuri iar pentru primele doua categorii exista si elemente de protectie, deci totul va fi in regula.

Cat despre programe, masina are 5. Exista unul normal, care incalzeste apa la o temperatura de 45-65 de grade, unul eco, unul intensiv, unul rapid si un program VarioSpeed Plus. Masina poate sa functioneze si incarcata doar la jumatate, caz in care va consuma mai putine resurse. Pe de alta parte, si temperatura poate sa fie setata pe 5 niveluri diferite si exista si programare intarziata. Totusi, desi pare a fi destul de complexa, masina este de fapt una destul de simplu de utilizat, controlul fiind unul mecanic, insotit de un afisaj LED. Si datorita acestui afisaj si a schemei sale de culori (alb, rosu si numele firmei, tot rosu), masina capata un aspect ceva mai deosebit, dincolo de faptul ca este un model alb, comun.

La uscare, clasa de eficienta este A si exista si un sistem de siguranta impotriva inundatiilor. Toate aceste diverse dotari arata destul de bine ca Bosch SMS53L62EU este o masina de spalat de calitate premium. Este insa si una cu un pret pe masura, dar consideram ca si performantele sunt suficiente pentru a justifica raportul calitate pret. Pe langa aceasta, Bosh este un producator recunoscut si apreciat, asa ca cel mai probabil acest model este si unul rezistent si durabil.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 27 februarie 2021 la:Galerie foto: "Bosch SMS53L62EU: masina de spalat vase foarte eficienta"

bosch sms53l62eu _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro