Tehno News RO

Samsung NV75J5540RS: fii un profesionist in bucatarie


Bucataria sau mai bine spus arta culinara nu mai are de mult timp secrete pentru anumite persoane iar retetele, chiar si cele mai complicate, nu sunt un impediment, ci sunt mai degraba o provocare. Indiferent daca sunteti din aceasta categorie sau daca sunteti o persoana care gateste doar in anumite situatii sau care vrea sa experimenteze, cu siguranta un cuptor incorporabil nu va face altceva decat sa va ajute in realizarea acestora. Un astfel de produs profesional este si cuptorul incorporabil NV75J5540RS de la Samsung.

Cuptor incorporabil Samsung NV75J5540RS

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


samsung nv75j5540rs.jpg

Chiar daca pretul este putin cam ridicat pentru piata produselor de la noi din tara, acest cuptor se observa de la prima privire ca este un model performant modern si profesional. Privit din exterior, avem in primul rand dimensiunea sa de 59.5 x 59.5 x 56.6cm care va ajuta sa va faceti o idee despre locul de care aveti nevoie pentru montare. Pe laga dimensiune, veti mai identifica usa cu o deschidere silentioasa si facila cu un geam foarte mare pentru a supraveghea pregatirea alimentelor de la interior, iar deasupra sa este panoul de control al functionarii.Acest panou este insa unul care serveste mai mult pe post de asistent de bucatar deoarece este un tabloudigital Guide Lighting Control si cuprinde butoane pentru selectarea temperaturii necesare pregatirii alimentelor, un buton pentru selectarea functiilor de gatire si pregatire sau a functiilor de curatare, dar si selectarea timpului de pregatire a alimentelor. Cu ajutorul acestui panou de control puteti fie sa respectati intocmai precizarile unei retete, fie sa alegeti sa experimentati setand o temparatura mai inalta sau mai joasa sau un timp mai lung sau mai scurt de gatire.

Cuptor incorporabil Samsung NV75J5540RS

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Un cuptor pentru o multime de retete
In partea de interior gasim in primul rand volumul de 75 litri al acestuia care iti permite sa gatesti chiar si o masa festiva sau pentru o reuniune de familie. Nu doar volumul te va ajuta in acest sens, ci si functiile de care dispune, iar cea Dual Cook+ este cea care va permite sa bagati la cuptor mai multe alimente pentru a se coace in acelasi timp. Separarea cuptorului in trei spatii pentru gatit se poate face de la panoul de control si tot de aici puteti selecta si temperaturile care sa fie in compartimente. Pe langa aceasta functie mai aveti la dispozitie si cea de control constant al temperaturii care va elimina fluctuatiile acesteia si se va asigura ca alimentele sunt pregatite in conditii optime, dar si functiile de blocare acces copii sau functia de iluminare interioara. Pentru cei care au curatat un cuptor, stiu cat de dificil poate fi uneori, insa cu acest cuptor nici aceasta nu este o problema deoarece dispune de functia Catalytic Cleaning si o tava care va colecta toate resturile dizolvandu-le mai tarziu.

Chiar daca majoritatea fug de un astfel de cuptor, mai ales datorita consumului pe care il poate avea, aici nu este nevoie sa va ingrijorati. Chiar daca are un volum destul de mare, modul de realizare al acestui cuptor ajuta la obtinerea unui consum destul de bun de 0.99 kW/h si care il claseaza in clasa de eficienta energetica A.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Samsung NV75J5540RS: fii un profesionist in bucatarie"

samsung nv75j5540rs _2.jpg
samsung nv75j5540rs _3.jpg
samsung nv75j5540rs _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro