Tehno News RO

Telefoane Mobile Nokia - preturi, modele si pareri


Gigantul suedez Nokia a angajat in 2014 peste 60.000 de oameni in 120 de tari si a raportat venituri de aproape 13 miliarde de euro. Una dintre cele mai mari companii din lume pe segmentul telecomunicatiilor este, firesc, unul dintre cei mai mari producatori pe zona de telefonie mobila, iar cumparatorii din toata lumea situau nu demult Nokia in fruntea vanzarilor mondiale. In aceste conditii, este de la sine inteles ca inalta calitate este cuvantul de ordine cand vine vorba despre produsele Nokia.

Cauti un Telefon Mobil Nokia?

Vezi Reducerile valabile astazi, 20 aprilie 2024


telefoane mobile nokia _2.jpg

Calitati legendare
In asteptarea momentului reintrarii in forta pe piata telefoniei mobile, anuntata de Rajeev Suri, CEO al Nokia, pentru anul 2016, compania prezinta un istoric de lider al pietei care reflecta plenar ce inseamna viziunea, determinarea si calitatea dublata de accesibilitate.

Povestea companiei incepea in 1865 cu cateva mori de vant. A urmat perioada productiei de incaltaminte de guma, iar in 1902 Nokia adauga activitatilor sale generarea de energie electrica. In 1967 lua nastere conglomeratul Nokia, care producea hârtie, frane de masina si bicicleta, incaltaminte, cabluri de comunicatii, electronice, computere, componente electrice, robotica, chiar echipamente militare si produse chimice. Asadar, viitorul in telecomunicatii al Nokia isi are radacinile intr-o viziune a anilor 60. Intre timp, Nokia a performat permanent, punand la dispozitia consumatorilor produse de top care au avut extraordinara calitate de a nu fi prohibitive. Nu cu mult timp in urma nimeni nu se mai putea lipsi de telefoanele mobile Nokia, care erau prezente aproape in fiecare casa in cel putin un exemplar. Si nu este de mirare. De pilda, in categoria de preturi low, Nokia prezintă telefonul mobil Nokia 106. Este o buna dovada in sprijinul faptului ca inalta tehnologie si durabilitatea pot fi accesibile la preturi mai mici chiar decat consumabilele zilnice. Una dintre cele mai faimoase proprietati ale telefoanelor Nokia se regaseste pe deplin in acest model, care rezista si o luna fara alimentare. Prietenos si viu colorat, acest telefon are o noua tastatura, rezistenta la praf si la apa, de pe care caracterele nu se vor sterge niciodata. Un alt partener de nadejde din aceeasi gama de preturi este faimosul in toata lumea Nokia 530 Lumia, imbunatatit semnificativ cu tastatura de mare viteza, cu numeroase aplicatii si cu un spatiu de stocare sporit, care permite performante conform asteptarilor. Nokia Lumia 530 este elegant, versatil, flexibil si puternic, un adevarat dispozitiv pe care orice consumator se poate baza in toate activitatile de fiecare zi, dat fiind faptul ca este dotat cu Microsoft Office. Procesorul puternic si fiabil permite jocuri, orientare in spatiu, navigare optima si comunicare in cele mai bune conditii.

Ceva mai sus pe scara preturilor utilizatorii pot alege telefonul mobil Nokia 630 Lumia Dual SIM. In acest caz, consumatorul are in fata cea mai buna experienta Windows Phone si Word Flow, cea mai rapida tastatura disponibila si cea mai inovatoare experienta de tastare. Telefonul are de asemeni numeroase aplicatii preinstalate, devenind astfel din start un partener. La randul ei, capacitatea de stocare este generoasa si poate fi extinsa, iar accesarea si editarea documentelor sunt usoare, la indemana oricui. Aplicatiile HERE Maps si HERE Transit scot utilizatorul din orice incurcatura geografica, cu mentiunea speciala ca hartile offline permit gasirea drumului corect chiar si atunci cand nu exista semnal.

Telefoane Mobile Nokia la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Cat priveste telefonul mobil Nokia 930 Lumia, aici este vorba despre calitate premium pe toata linia. Aspectul in primul rand este unul de exceptie, rafinamentul si portabilitatea fiind datele principale. Multe aplicatii pot fi personalizate, iar camera PureView de 20 MP si cele patru microfoane directionale cu sunet surround sunt uneltele perfecte pentru fotografii de inalta calitate si videoclipuri spectaculoase, cu sunet de o calitate ireprosabila. Telefonul mobil Nokia 930 Lumia nu face vreun compromis nici la capitole ca spatiul de stocare, conectarea cu exteriorul, procesorul puternic si conectivitatea 4G, totul reflectat de un ecran de 5 inch care face totul vizibil in cele mai bune conditii.

Povestea continua
Nokia este, fara indoiala, un pionier al telecomunicatiilor daca ar fi sa fie mentionate doar momente ca 1984, cand se lansa unul dintre primele telefoane mobile din lume sau 1987, cand fostul presedinte sovietic Gorbaciov isi suna unul dintre ministri cu un dispozitiv mobil Nokia (lucru care a dus la porecla „Gorba” pentru respectivul telefon). Mai departe, Nokia a fost unul dintre contributorii majori la crearea GSM (Global System for Mobile Communications), calitatea produselor Nokia facand restul pana acolo incat compania a ajuns lider mondial al telecomunicatiilor si al productiei de telefoane mobile. Iar argumentele stau in mana a sute de milioane de consumatori.

Nokia Lumia 830 este un campion al versatilitatii, cu un design elegant de metal, cu o camera foto performanta care foloseste lentile Zeiss si care asigura imagini de exceptie pe un ecran de 5 inch. Telefonul mobil Nokia Lumia 635 este la fel de accesibil ca pret, beneficiind de un procesor redutabil si o mare capacitate de stocare, plus legendara autonomie energetic? a telefoanelor Nokia. Nokia Lumia Icon are un uimitor ecran performant de 5 inch, cu stralucire sporita, procesor Snapdragon 800 si sistem GPS. Iar camera PureView de 20 MP face din fotografii o incantare.

Cum continua povestea Nokia? Cu un viitor asezat pe aceleasi reguli de baza. Cu fiecare produs lansat si fiecare element de pionierat in telecomunicatii, Nokia isi provoaca clientii sa faca mereu un pas mai departe. Expertii companiei inventeaza in permanenta noi modalitati pentru ca utilizatorii sa poata face mai mult si mai mult cu dispozitivele mobile, valorificand astfel la maximum oportunitatile de comunicare create de tehnologie. In calitate de furnizor de top mondial de solutii de telecomunicatii, Nokia face in asa fel incat ideea inovatoare este pusa in practica la cele mai inalte standarde, iar legatura permanenta cu consumatorii incheaga intregul demers de creare a unei lumi eficiente si in acelasi timp accesibile tuturor. „Concentrandu-ne pe calitate, eficienta si durabilitate, venim in intampinarea cererilor clientilor in mod direct, pentru a depasi frontierele comunicarii. Transformandu-va re?elele mobile si afacerile, transformati provocarile in oportunitati. Lucrand alaturi de voi, livram produsele si serviciile care va vor conduce spre succes – azi si maine”, este mesajul reprezentantilor Nokia.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Telefoane Mobile Nokia - preturi, modele si pareri"

telefoane mobile nokia.jpg
telefoane mobile nokia _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro