Tehno News RO

Aspirator Samsung VC07M25E0WR: pentru voi si pentru familie


Nu tot timpul cand vine vorba de curatenie toata lumea este dornica sa faca acest lucru, si cu atat mai mult cu cat aceasta activitate trebuie facuta intr-un mod clasic, fara foarte multe ajutoare si mai ales fara un aspirator. Avand in vedere timpul in care traim ceea ce ar trebui sa faceti este sa apelati la un aspirator pentru a va usura munca, si mai mult decat atat pentru a putea face cu siguranta curat mai repede dar si mai bine.

Comparativ cu modurile clasice prin care nu veti putea sa strangeti tot praful din casa sau poate parul de animale, un aspirator Samsung VC07M25E0WR va poate lua foarte mult din munca dar va poate da si foarte mult timp pentru alte activitati.

Aspirator Samsung VC07M25E0WR

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 26 aprilie 2024


samsung vc07m25e0wr.jpg

Pentru cei care aleg acest model ceea ce poate conta este faptul ca veti avea un aspirator cu sac si cu o aspirare de tip uscata, dar nu trebuie sa va sperie acest aspect intrucat si asa veti avea mult de castigat de la Samsung VC07M25E0WR. Primul lucru pe care il veti castiga este cum spuneam timpul si posibilitatea de a face curat mai repede, dar pentru manevrarea acestui model sau depozitarea sa tot de avantaje putem discuta datorita designului si gabaritului. Veti avea in sprijinul vostru un aspirator care cantareste doar 4.1 kg, care are o latime de 297 mm, o inaltime de 246 mm dar si o adancime de 419 mm, iar pentru depozitare puteti sa va ajutati si de posibilitatea de asezare a acestui model dupa cum doriti.

Aspirator Samsung VC07M25E0WR

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 26 aprilie 2024


Si pentru casa
Daca ne referim la utilizarea sa efectiva putem sa ne referim si la modul in care veti avea posibilitatea de a folosi o putere de 750 W si care se traduce intr-o putere de aspirare de 200 W cu ajutorul unui variator de putere rotativ. Daca ne referim la partea legata de cat de mult veti putea sa faceti curat fara a fi nevoie sa mutati cablul de alimentare dintr-o parte in alta, Samsung VC07M25E0WR beneficiaza de o raza de actiune de 9.2 m. Aceasta raza de acoperire, sau suprafata acoperita, este data de tubul telescopic cu care este prevazut dar si de cablul de alimentare cu o lungime de 6m, si care pe timpul cat nu veti utiliza aspiratorul poate fi strans cu derulatorul de cablu.

Tot de limitarea utilizarii acestui model poate fi vorba si daca ne referim al ceea ce tine de capacitatea de colectare de 2.5 l sau poate de momentul in care ati terminat de facut curat. Pentru partea de eficienta mai putem avea doua elemente, iar primul este dat de faptul ca Samsung VC07M25E0WR poate fi utilizat pentru suprafete multiple si veti avea si o eficienta diferita pentru fiecare tip de suprafata in parte.

Asadar veti avea pentru aspirarea unor covoare o eficienta aferenta unei clase de performanta D, pentru aspirarea suprafetelor dure o eficienta corespunzatoare clasei A, in timp ce si pentru emisiile de praf tot o clasa de eficienta A.

In cealalta parte vorbim despre o eficienta din punct de vedere al zgomotului de 79dB sau din punct de vedere al consumului de energie specific clasei de eficienta A.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aspiratoare

valabile astazi, 26 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Aspirator Samsung VC07M25E0WR: pentru voi si pentru familie"

samsung vc07m25e0wr_2.jpg
samsung vc07m25e0wr_3.jpg
samsung vc07m25e0wr_5.jpg
samsung vc07m25e0wr_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro